Filipinuose mokyklas ketinama atidaryti tik tada, kai bus sukurta vakcina

Filipinuose mokyklas ketinama atidaryti tik tada, kai bus sukurta vakcina nuo koronaviruso – vadinasi, veikiausiai tik kitais metais, pirmadienį Maniloje paskelbė švietimo ministrė Leonor Briones. Taip bus įgyvendinta prezidento Rodrigo Dutertės direktyva.

Mokyklos Filipinuose, kaip ir daugelyje pasaulio šalių, kovą buvo uždarytos dėl koronaviruso pandemijos. Daugiau kaip 25 mln. Filipinų moksleivių į įprastą režimą iš tikrųjų turėjo sugrįžti rugpjūtį. Tačiau dabar „medžiaga ir toliau turės būti perteikiama internetu, o jei reikės, ir per televizijos laidas“, sakė ministrė.

Filipinuose daugelis žmonių gyvena skurde ir negali sau leisti turėti kompiuterį. Apie tai paklausta, ministrė pareiškė, kad mokytojai savo pamokas „turėtų priderinti atitinkamai pagal ryšio priemonių prieinamumą“.

Filipinuose dėl pandemijos galioja griežti judėjimo ribojimai. Nepaisant to, kasdien registruojama šimtai naujų infekcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir kol nevelu

ir kol nevelu portretas
reikia tautai telktis ir valyt visa vadovybe nuo pagrindu nes kai sorosas susidoros su 3 salim afrika indija pereis prie europos kas jau daroma merkel putino kgb sandery kuris jau igyvendinamas ir be czv ir mosad neapsieina atsijunkim nuo visu bloku ir grazinkime lita ir batka duoda tam pavyzdi atsibuskime ir ne negrus gelbekim o patys gelbekimes nes kito sanso gali nebut?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių