Ekonomikos krizė turtuoliams nė motais – kalėdinei dovanai nusiteikę išleisti ir pusę milijono

  • Teksto dydis:

Šis vėrinys iš baltojo aukso su kone septyniais šimtais šlifuotų deimantų, kurių bendras svoris 102 karatai, – tokia dovana gali džiaugtis tik multimilijonieriai. Ką po Kalėdų egle ras pasaulio turtuoliai, pasakojama LNK reportaže.

Šio papuošalo kaina įspūdinga – daugiau nei pusė milijono JAV dolerių. O kas svajoja apie tokį auksinį laikrodį, išpuoštą tūkstančiais briliantų, jis bus jūsų už beveik 400 tūkst. JAV dolerių. Štai ką prekybininkai siūlo prabangioms Kalėdoms. Nepaisant akį rėžiančių kainų ir nerimo dėl ekonomikos, turtuoliai, panašu, Kalėdoms išlaidaus.

„Žmonės mielai leidžia pinigus šventėms, nors kalbama apie recesiją. Skaičiuojama, kad palyginti su ankstesniais metais, išlaidos augo nuo 6 iki 8 proc. Mažmeninės prekybos apyvarta šiemet sieks kone penkis trilijonus dolerių. Per Amerikos paštą ir siuntų tarnybas kasdien bus siunčiama 90 tūkst. siuntinių“, – sakė Beverli Hilso prekybos rūmų prezidentas Todd Johnson.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Verslininkai irgi trina rankomis. Išlipus iš pandeminių suvaržymų, sako, šie metai ir ateinantys jiems bus tikrai geri.

Žmonės mielai leidžia pinigus šventėms. Mažmeninės prekybos apyvarta šiemet sieks kone 5 trilijonus dolerių.

 

„Vaikštai ir visur matai besišypsančius žmones su pirkinių krepšiais. Jie vakarieniauja, apsipirkinėja – visur vyrauja pakili nuotaika ir optimizmas“, – entuziazmu tryško ir pati Beverli Hilso merė Lili Bosse.

Beverli Hilsas yra Amerikos prabangos sostinė. Elitinėse prekių parduotuvėse dovaną gali rasti visko pertekęs žmogus. Brangiausia dovana kataloge – 1935 m. Kartjė (Cartier) diadema, kurią galima paversti vėriniu. Jos vertė, skaičiuojant eurais, siekia 3 mln. Iš katalogo galima išsirinkti ir „barbišką“, rausvą „Maserati“ visureigį, o šaltą žiemą sušilti padės dvigubas gryno kašmyro paltas arba karališko dydžio užklotas. Nors pastarojo kaina – 110 tūkst. dolerių, gali atnešti bemiegių naktų.

Pasak prekybininkų, tikėtina, kad kažkas nuo Kalėdų Senelio gaus ir tokią elegantišką aligatoriaus odos rankinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Is kur tie milijonai,milijardai,tik ne is atlyginimu, .

och

och portretas
ypac lietuvoje kur lengvai susikombinuojami ir i sloikus kai nebetelpa.......

tvarumas pagal žalią bolševizmą

tvarumas pagal žalią bolševizmą portretas
Žalios tvarios ir gerovės politikos rezultatai: vidutiniai taps skurdziais ir turtingieji daugiau praturtes. kaip per Rusijos bolševikų revoliucija:eiliniai iš eksploatuojamų darbuotojų tapo ideologijos vergais ir gyveno žaliai: be pramonės, be taršiu išteklių, golodomore. nesuprantama kodėl Ukrainai pykti dėl Stalino: juk buvo "žali" ir mirę dėl "gero/žalio" tikslo?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių