Duris užveria vienintelis Paryžiaus nudistų restoranas

  • Teksto dydis:

Duris užveria vienintelis Paryžiaus nudistų restoranas „O'Naturel“. Prieš metus įsteigtai įstaigai nepavyko pritraukti pakankamai lankytojų.

„Su dideliu apgailestavimu pranešame, kad restoranas „O'Naturel“ uždaromas“, - restorano tinklapyje rašė jo įkūrėjai Mike'as ir Stephane'as Saados. Brolių duomenimis, restoranas duris užvers vasario 16-ąją.

Iki tol nuolatiniai restorano klientai ir kiti drąsuoliai dar turės paskutinę galimybę užsukti į „O'Naturel“. Šiame restorane Paryžiaus 12-ajame rajone svečiai rūbus privalo palikti kabinoje įėjimo zonoje, o tada gali nekliudomai mėgautis sraigėmis, omarais ar ėriuko file. Damos gali likti su savo aukštakulniais, ponams pasiūlomos šlepetės, kad jie bent jau nešaltų kojų.

Paryžiaus nudistų sąjunga pareiškė apgailestaujanti dėl restorano uždarymo. Greičiausiai dar „per anksti“ tokiai iniciatyvai, sakė jos atstovas Cedricas Amatas, kuris, jo paties teigimu, buvo nuolatinis „O'Naturel“ lankytojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Restoranas vakarietiškiems išsigimėliams. Pasirodo, jų ne tiek ir daug. Tik garsiai rėkia.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Zoro,ta dama pamiršo tuos daiktus mazgu ant nugaros susirišti.O šiaip džiugu,kad Paryžiuje naikinama dar viena smirdanti skylė.

Anonimas

Anonimas portretas
Turbut tuoj pas mus ateis mada.O gal jau yra nuogaliu buveine Lietuvoje.Gal as atsilikau.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių