Dauningo gatvės katinas įpainiotas į politines kovas dėl jo rezidencijos

Laris, rainas su baltomis dėmėmis katinas, gyvenantis Dauningo gatvės 10-ajame name, penktadienį buvo įpainiotas į Jungtinės Karalystės politines kovas, vienai iš pagrindinių kandidatų užimti šalies ministro pirmininko postą svarstant galimybę atsikraustyti su keturiomis savo katėmis.

Penny Mordaunt (Peni Mordont), kurią lažybininkai laiko realiausia pretendente garsiojoje rezidencijoje pakeisti dabartinį ministrą pirmininką Borisą Johnsoną (Borisą Džonsoną), viename interneto forume atskleidė laikanti keturias Birmos kates. Jas ji paminėjo paklausta apie didžiausią savo silpnybę.

„Jų atkraustymas į 10-ąjį namą galėtų pateikti tam tikrų iššūkių dėl Lario“, – sakė ji, atsakinėdama į klausimus per interneto svetainės „Conservative Home“ organizuotą forumą.

Neatsiejama JK politinės scenos dalimi tapęs Laris Dauningo gatvėje karaliauja jau daugiau kaip dešimtmetį.

Prie jo dirbo trys konservatorių ministrai pirmininkai – Davidas Cameronas (Deividas Kameronas), Theresa May (Tereza Mei) ir Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas).

Laris iš vienos Londono gyvūnų prieglaudos atsikraustė 2011-aisiais, būdamas ketverių metų amžiaus. Jis buvo atrinktas dėl puikių peliavimo įgūdžių ir gavo vyriausiojo peliautojo titulą. Jis taip pat turi neoficialią tviterio paskyrą – @Number10cat – su daugiau kaip 635 tūkst. sekėjų.

Anksčiau šį mėnesį, skandalų persekiojamam B. Johnsonui paskelbus, kad jis atsistatydins, kai tik bus išrinktas jo įpėdinis, Laris socialiniuose tinkluose teikėsi „paaiškinti kelis dalykus“.

„Pirma. Aš ne „Boriso Johnsono katinas“. Antra. Kaip ir visi ministrai pirmininkai, jis tik laikinas Dauningo gatvės gyventojas. Trečia. Aš čia gyvenu nuolat. Kai jis pagaliau išsikraustys, aš liksiu. Ketvirta. Taip, visa tai labai nesmagu, bet netrukus baigsis“, – parašė @Number10cat.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas pasiule? ar tik ne pati monarhe suvaikejusi nuo perdetu durnu tradiciju kur saukstas netaip padetas sutrikdo pietu tradicijas nekalbant apie maista===

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Net katinui,ramios vietos nėra, per politinius bukapročius!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių