CNN apklausa: TV debatų nugalėtojas yra J. Bidenas

Antruosiuose ir paskutiniuosiuose TV debatuose prieš JAV prezidento rinkimus, anot CNN apklausos, geriau pasirodė Donaldui Trumpui iššūkį metantis Joe Bidenas. 53 proc. žiūrovų nuomone, debatų nugalėtojas yra buvęs viceprezidentas. Kad įtikinamiau kalbėjo dabartinis Baltųjų rūmų šeimininkas, mano 39 proc. žiūrovų.

Paklausti, kas jų nuomone, tiesiai atsakinėjo į debatų vedėjos Kristen Welker klausimus, 62 proc. nurodė J. Bideną, o 31 proc. – D. Trumpą. Į klausimą, kas debatuose pademonstravo didesnę politinę lyderystę, po lygiai -  po 49 proc. – rinkėjų nurodė abu kandidatus.

Apklausa buvo atlikta telefonu. Stotis nurodė, kad apklausos statistinė paklaida yra 5,7 proc.

Po pirmųjų TV debatų rugsėjo pabaigoje stoties CBS apklausa parodė, kad geresnį įspūdį žiūrovams padarė J. Bidenas. Tokią nuomonę pareiškė 48 proc. apklaustųjų. D. Trumpą rinkosi 41 proc. respondentų.

Daugelis JAV žiniasklaidos priemonių pirmiausiai gyrė ramų dvikovos toną, lyginant ją su pirmaisiais TV debatais. „Tai iš tiesų buvo tikri debatai“, - pareiškė CNN. Rinkėjai turėjo šansą išklausyti kandidatus ir juos palyginti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramune

Ramune portretas
CNN - Fake News. Visiskas melas. CNN ir Lietuvos ziniasklaida skleidzia dezinformacija. Visi kas stebejo debatus gali tai paliudyti. Amerikoj dauguma televizijos kanalu yra globalistu puseje taip pat Facebook ir Twitter, vykdoma griezta cenzura internete.

CNN

CNN portretas
tai demokratu ruporas pasaulio liberastu ir visokiu valkatu propagandos skleidejas

Komentaras

Komentaras portretas
Nesamoniu zinute. Tiesa yra kitokia.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių