Telefoniniai sukčiai iš pajūrio gyventojų išviliojo 11 tūkst. litų

Pajūrio gyventojai per per pastarąsias dvi paras sukčiams atidavė turto beveik11 tūkst. litų.

Antradienį į policiją kreipėsi klaipėdietė ir pranešė, kad į namus paskambinęs nepažįstamas vyriškis iš jos 15-metės dukros apgaulės būdu išviliojo 5 tūkst. litų vertės daiktų bei įvairios valiutos.

42 metų palangiškė policijai pranešė, kad pirmadienį po pietų paskambinęs nepažįstamas vyriškis ją apgavo ir banko sąskaitos nuėmė 4 tūkst. litų.

Nuo sukčių nukentėjo ir 86 metų klaipėdietė. Antradienio vakarą senolei į namus telefonu paskambino dukra prisistačiusi moteris ir jos paprašė pinigų, nes esą sužalojo svetimą vaiką. Į Rumpiškės gatvėje esantį butą atėjusiam nepažįstamajam moteris atidavė 2 tūkst. litų. Vėliau ji sužinojo buvusi tiesiog apgauta.


Šiame straipsnyje: sukčiaitelefoniniai sukčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

sraigė

sraigė portretas
Ir vėl tiems vaikiams pasisekė. šaunuoliai.

ez

ez portretas
Niekaip nesuprantu tu zmoniu,kurie taip lengvai atiduoda sukciams pinigus. Kiekviena diena per radija ir televizija kalba ir primena zmonems kad nepakliutu i pinkles, bet niekaip nepasimoko. O tevai visiems savo vaikams turi paaiskinti, kad neatiduotu pinigu svetimiems, pagaliau ie neturi vaikai zinoti kur laikomi pinigai ir juvelyriniai dirbiniai. Bet kaip zirniais i siena...

rj

rj  portretas
kvailius ir baznycioj musa
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių