Vilniuje neblaivus jaunuolis sudaužė tris automobilius

Šeštadienį Vilniuje, spėjama, neblaivus jaunuolis automobiliu „Mitsubishi Eclipse“ atsitrenkė į automobilį „Mazda“ ir palindo po juo.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Avarijos kaltininkas pabėgo.

Avarija Karoliniškėse įvyko apie 10.30 val.  Šalia L. Asanavičiūtės ir D. Gerbutavičiaus gatvių sankryžos susidūrė net trys automobiliai.

Norėdamas pasukti į kairę, į aikštelę prie turgelio, sustojo automobilis „Chrysler“, už jo sustojo „Mazda 626“. Į šio automobilio galą rėžėsi nuo A. P. Kavoliuko gatvės pusės atlėkęs „Mitsubishi“. Automobilis beveik visiškai palindo po „Mazda“, o šis atsitrenkė į priekyje stovėjusį „Chrysler“.

„Avarijos kaltininkas išsiropštė per langą ir nubėgo į turgelio pusę“, – sako automobilio „Mazda“ vairuotojas. Jis spėja, kad jaunuolis buvo neblaivus.

„Niekas nenukentėjo: mane į viršų pakėlė, tačiau nesusižeidžiau – o jis pats per langą išlipo, reiškia sveikas tikriausiai“, – sako vairuotojas.

Netrukus įvykio vietoje pasirodė buvęs „Mitsubishi Eclipse“ savininkas. Jis tvirtino automobilį neseniai pardavęs 18-mečiui draugui. Jaunuoliai, matyt, išvakarėse kartu linksminosi.

„Žadėjo šiandien mane į stotį su daiktais nuvežti – daiktai sudaužytame automobilyje, o policija man jų neatiduoda“, – skundėsi jaunuolis.

Į avarijos vietą buvo iškviesti gelbėtojai. Jie nutempė automobilį „Mazda“ nuo po jo palindusio automobilio.


Šiame straipsnyje: avarijapabėgo vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
gali tas vai-jas papasakoti i koki auksti pasoko nuo sedynes?

taip ir reik

taip ir reik portretas
vienu urodu ale tipo sportiniu bus maziau musu zemeje, tik geriau visiems....

once

once portretas
buduliams net automobilio valdymas per sudėtinga procedūra, tokiems daugiau litro variklio negalima duot, o šiaip tai kokia laimė, kad ne į pėsčiuosius įlėkė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių