Vilniaus gatvės bus apšviestos už mero pavaduotojo algą

Per keletą artimiausių dienų sostinėje bus įjungti visi žibintai. Pastaruoju metu Vilniuje degė kas antras žibintas, mat taip ankstesnė miesto valdžia siekė sutaupyti. Sostinės meras Artūras Zuokas paaiškino, kad šią kadenciją savivaldybėje dirbs trys mero pavaduotojai vietoje buvusių keturių, tad sutaupytų lėšų pakaks apšviesti Vilnių didžiausia galia.

„Esame pažadėję vilniečiams, kad jų saugumo sąskaita nebus taupoma, todėl šiandien įgyvendiname savo pažadą – visos sostinės gatvės bus tinkamai apšviestos. Mūsų koalicijos principinė nuostata – rasti tokius būdus taupyti miesto biudžeto lėšas, nuo kurių nenukentės miesto saugumas ir įvaizdis“, - sako A.Zuokas.

Pasak pranešimo spaudai, ateinantį antradienį sostinės vadovas susitiks su specialistais aptarti visuomeninių pastatų ir paminklų apšvietimo klausimą. Anot A.Zuoko, dabartinės biurokratinės ar bet kokios kitos kliūtys tinkamai apšviesti miestą turi būti išspręstos nedelsiant.

„Vilnius turi būti šviesus ir saugus miestas, todėl man išsakyti pagrįsti sostinės gyventojų ir policijos skundai dėl nepakankamo apšvietimo bus skubiai išspręsti“, - sako Vilniaus meras.

Šiuo metu Vilniuje dega du žibintai iš trijų.


Šiame straipsnyje: apšvietimasšviesosžibintai

NAUJAUSI KOMENTARAI

OK

OK portretas
šaunuolis Zuokas. ne taip kaip tie konservatoriniai išmatos jiems matai geriau dar vieną savo darmajedą pasodint viso miesto apšvietimo sąskaita

vilnietis

vilnietis portretas
Pagaliau Vilniuje vel bus tvarka.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Ar neatsauks, jei atsiras kervirtas etatas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių