Kauniečiai kviečiami nemokamai išmokti šokti

Ketvirtadienį kauniečiai, 19 valandą atėję į Kauno Rotušės aikštę, galės nemokamai išmokti šokti regetoną bei kubietišką salsą. Pasinerti į Bachatos ir Merengue muzikos šokių ritmą kviečia sportinių šokių treneris Julius Šeniauskas.

Kavinės „Skliautas“ savininkai, kurie organizuoja šį renginį, teigia, kad išmokti šokti kubietišką salsą labai lengva. Kubietiška salsa nereikalauja ypatingų sąlygų. Šis salsos šokimo būdas leis Jums mėgautis šokiu bet kurioje erdvėje, ar tai būtų didelė aikštelė, ar mažas kambarys, skersgatvis ar sausakimšas naktinis klubas“, - sako organizatoriai.

Norintiems daugiau paslaptingumo siūloma rinktis mokytis regetoną. „Tai naujausias Lotynų Amerikos ir hip hop'o šokių "mix'as", vedamas "reggaeton" muzikos stiliaus. Propaguojamas daugelyje Lotynų Amerikos šalių šis stilius dažniausiai yra šokamas po vieną ir sulaukia didelio susidomėjimo ne tik tarp merginų, bet ir tarp vaikinų. Regetono pamokose reikia nusiteikti fiziškai išsikrauti, priversti judėti net pačius mažiausius ir slapčiausius raumenis bei nesivaržyti tikrai seksualių judesių skambant populiariausiems regetono ritmams“, - vilioja organizatoriai.

Nemokamos šokių pamokos Kauno Rotušės aikštėje vyks birželio 3, 10 bei 30 dienomis. Pamokų pradžia – 19 valanda.

 


Šiame straipsnyje: šokių pamokossalsa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių