Anoniminiai alkoholikai: manėme, kad aplinkybės verčia mus gerti

Sekmadienį, rugsėjo 23 dieną, anoniminių alkoholikų (AA) grupės „Garstyčios sėkla“ patalpose (Šv. Kazimiero bažnyčios rūsyje) rengiamas visuomenės ir AA draugijos narių susitikimas.

Į susitikimą, prasidėsiantį 17 val. gali ateiti visi, kurie nori  padėti sau ar kitiems pasiekti blaivybės, susipažinti su AA taikoma sveikimo programa.

"Mes, anoniminiai alkoholikai - tai tūkstančiai vyrų ir moterų kurie pasveiko, nors atrodė, kad mūsų proto ir kūno būklė – beviltiška.

Manėme, kad „aplinkybės“ verčia mus gerti ir kai bandydavome pakeisti tas aplinkybes, suprasdavome, jog nepajėgiame, kad ir kaip norėtume. Mums niekada nešovė mintis, jog patys turime pasikeisti, kad galėtume prisitaikyti prie bet kokių aplinkybių. Tačiau joks tikras alkoholikas nenustoja gerti visam laikui, nepatyręs gilaus asmenybės pasikeitimo", - rašoma kvietime.

Susitikimą rengiantieji mano, kad pasakojimai iš jų patirties padės kiekvienam geriau suprasti alkoholiką. Anot jų, daugelis nesuvokia, kad alkoholikas yra sunkiai sergantis žmogus.

AA sveikimo nuo alkoholizmo programos nuostatas sėkmingai taiko abiejų lyčių, skirtingo amžiaus ir įvairių tautybių asmenys visame pasaulyje.

Tel. pasiteiravimui: 8 609 72 602,  AA grupė „Garstyčios sėkla“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Mes anoniminiai alkoholikai-tai tukstanciai vyru ir moteru,kurie pasveiko.Mano manymu turejo informuoti,kad sveiksta,o ne pasveiko.Nes alkoholizmas nepagydoma lyga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių