„airBaltic" dažniau skraidys tarp Vilniaus ir Talino

Dėl išaugusios skrydžių tarp Vilniaus ir Talino paklausos „airBaltic" pradės siūlyti papildomus vidudienio skrydžius tarp šių dviejų Baltijos valstybių sostinių. Iki šiol didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė tarp Vilniaus ir Talino vykdė rytinius ir vakarinius skrydžius. 

Nuo lapkričio 20 d. tarp Vilniaus ir Talino vidurdieniais skraidys papildomas orlaivis.  Skrydžiai bus vykdomi ketvirtadieniais ir penktadieniais. Padidinus reisų tarp Lietuvos ir Estijos sostinių kiekį, „airBaltic" iš Vilniaus į Taliną ir atgal skris 14 kartų per savaitę. Numatoma skrydžio trukmė - 1 valanda 30 minučių. 

Skrydžių tvarkaraščius ir kainas galima rasti adresu www.airbaltic.com

Iš Vilniaus Tarptautinio oro uosto žiemos sezonu (nuo 2008 10 26 iki 2009 03 28)  „airBaltic" siūlo skrydžius į 14 Europos miestų - Berlyną, Briuselį, Kopenhagą, Hamburgą, Helsinkį, Londoną, Milaną, Miuncheną, Oslą, Paryžių (nuo kovo 9 dienos), Rygą, Romą (nuo kovo 10 dienos), Stokholmą ir Taliną. 

Rugsėjo pradžioje, reaguodama į išaugusią paklausą, „airBaltic" padidino reisų tarp Vilniaus ir Rygos kiekį iki penkių skrydžių per dieną. Nuo lapkričio 3 d. tarp Vilniaus ir Rygos skraido erdvesni bendrovės lėktuvai - „Fokker-50" buvo pakeisti į „Boeing 737 - 500". 

Iš viso žiemos sezono metu iš Rygos oro bendrovė „airBaltic" skris 46 kryptimis.


Šiame straipsnyje: airBalticskrydislėktuvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių