Vyriausybė rengiasi įtvirtinti garantijas kadenciją baigiančiai prezidentei

Vyriausybė rengiasi įtvirtinti garantijas kadenciją baigiančiai prezidentei Daliai Grybauskaitei.

Ministrų kabinetas ateinantį trečiadienį planuoja patvirtinti, kad prezidentei bus paskirti keturi aptarnaujančio personalo darbuotojai.

Prezidentei taip pat turėtų būti paskirta viena transporto priemonė.

Kadenciją baigiančiam šalies vadovui aptarnaujantį personalą ir transportą numato Prezidento įstatymas. Konkrečius pareigybių ir transporto priemonių skaičius nustato Vyriausybė.

Prezidentė po kadencijos pabaigos liepos 12-ąją įvardins, kokios pareigos bus numatytos paskirtam personalui, BNS sakė šalies vadovės patarėjas Liudas Zakarevičius.

Po kadencijos prezidentui taip pat mokama valstybinė renta, užtikrinama apsauga ir suteikiamas būstas, tačiau D. Grybauskaitė atsisakė rezidencijos Turniškėse ir žada gyventi savo name Vilniaus rajone.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija registravo projektą, kuriuo D. Grybauskaitei bus paskirta beveik 3,7 tūkst. eurų renta. Tai sudaro beveik 40 proc. jos atlyginimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alison Sowell

Alison Sowell portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šiOs veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

> Dalia (bet ne Grybauskaitė)

>  Dalia (bet ne Grybauskaitė)   portretas
Jūsų pasipiktinimas apačių komentatoriais visiškai suprantamas. Tik Jūs kreipiatės ne į tą publiką. Apačios (sovietiniai kolonistai, Putino subinlaižiai bei degradavę runkeliai) nei faktų, nei argumentų nepripažįsta. Tai savotiški iškrypėliai. Jie keikdamiesi ir koliodamiesi jaučia moralinį bei seksualinį pasitenkinimą. Imkim po Jūsų komentavusį Anonimą: iškoliojęs necenzūriniais žodžiais Prezidentę, pasijuto didvyriu – moralinis pasitenkinimas, seksualinis – drėgmė kelnėse.

Anonimas

Anonimas portretas
Uz ka sitai komunistinei KUR.VAI tokie pinigai? As pradirbau visa gyvenima kaip arklys ir gaunu pensijos TIKTAI virs 200 Eur/men., o sita kur.va kelis tukstancius per men. Brangiai moka tautos atmatai Briuselio kumpanosiai uz Lietuvos valstybes ir TAUTOS ISDAVYSTE. Pastebejot, jog Lietuva valdo TIKTAI ATMATOS pradedant isdaviku Vytautu ,,Didziuoju,, , zentu Jogaila padariusiu LDK Lenkijos provincija ir VISAIS LIKUSIAIS iki siu dienu. Laiminga lietuviu baudziauninku gentis.
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių