Vištyčio ugniagesiams – netikėta iš čia kilusio verslininko dovana

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 6 d. Vištyčio ugniagesiai sulaukė ypatingos dovanos – iš čia kilęs verslininkas Donatas Kazlauskas jiems nupirko naują automobilį.

„Pagaliau turime gaisrinį automobilį! O jį mums padovanojo iš Vištyčio kilęs D. Kazlauskas, gyvenantis ir dirbantis Vilniuje“, – pasidžiaugė šio miestelio ugniagesiai.

Po plačiai nuskambėjusios istorijos, kai gesinant gaisrą sugedo jų automobilis, jį ėmus remontuoti, garažas buvo tuščias. Dabar jame – automobilis „Iveco“, pagamintas 1988 m.

„Mintis padovanoti automobilį kilo, kai perskaičiau žinią, kad gaisre žuvo žmogus, o gyventojams ugniagesių automobilį net teko stumti. Labai norėjau padėti, nes čia augau, mokiausi, čia turiu daug draugų“, – pasakojo D. Kazlauskas, kuris yra įmonės, skyrusios lėšų šiam automobiliui įsigyti, akcininkas.

Ugniagesiams tik reikėjo jį surasti ir nusipirkti. D. Kazlauskas labai norėtų, kad dovanotam automobiliui nereikėtų vykti į gaisrus, nes kur ugnis, ten daug praradimų ir skausmo.

Beje, jam ir pačiam yra tekę atsidurti akistatoje su ugnimi. Prieš trejus metus su kolegomis vykstant iš Nidos, jie išvydo autobusą, iš kurio veržėsi dūmai, o netrukus ir liepsnos. Autobusas važiavo toliau. Situacija greitai galėjo tapti grėsminga. Sustabdyti autobusą pavyko tik aplenkus ir užkirtus kelią. Įsiplieskusi ugnis visų bendromis jėgomis tąkart buvo užgesinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintas

Gintas portretas
Valstybe nesugeba geda

Becktonas

Becktonas portretas
Verslininkas saunuolis,straipsnio autorius-idiotas. ....nupirko NAUJA 1988 metu automobili.

Zoro

Zoro portretas
Saunuolis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių