Valstybės dienos proga į Prezidentūrą susirinko garbingi svečiai

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda Valstybės dienos proga surengė tradicinį priėmimą Prezidentūroje, į kurį buvo sukviesta daugybė garbių svečių. Tarp pakviestųjų buvo galima išvysti ne tik politikų, kultūros atstovų, bet ir verslininkų.

Nors oficialiai priėmimas Prezidentūroje prasidėjo 19 valandą, kviestiniai svečiai aplink pastatą ėmė būriuotis kiek anksčiau. Visi iš jų – šventiškai pasipuošę.

Tarp svečių – Vilniaus meras Remigijus Šimašius, Europos Parlamento narys Viktoras Uspaskichas, Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas su žmona Lina, Seimo narys Algirdas Butkevičius su žmona Janina, Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkė Faina Kukliansky su vyru Alfonsu, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas su dukra, pedagogas ir karininkas Antanas Burokas, politologas Linas Kojala, pianistas Petras Geniušas ir kiti.

Visus garbingus svečius galite išvysti galerijoje:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zygmas

Zygmas portretas
nei ten garbingi nei ką... rinktiniai ! :-D

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Taigi panelė Mero duktė nežino, kas yra aprangos kodas, o jau laikas susipažinti, nusprendus dalyvauti tokiame ypatingame renginyje, net jei nebuvo, kaip įprasta, tai užrašyta ant pakvietimo...

Kis

Kis portretas
Is kur juos istrauk i dienos sviesa,pora desimciu,pazistu,o is kur tie prisiplakeliai? Ar negalima buvo kukliau,juk nesame bagoti,o gal jiemums ir sukurs ta issvajuotaja"Geroves valstybe"? Apsiko nuotaika ir mintis apie vis si turgeli iki pagrindu.Uliavokime toliau.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių