Suskaičiavo: per metus trikojai užfiksavo virš 320 tūkst. pažeidimų

  • Teksto dydis:

Kilnojamieji greičio matuokliai per metus leido nustatyti daugiau kaip 320 tūkst. pažeidimų, remdamasis pareigūnais praneša LRT radijas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys teigia, kad dabar greičio viršijimo atvejų nustatoma tris kartus mažiau nei prieš metus. Pasak jo, tai galėjo lemti karantinas ir didėjantis vairuotojų sąmoningumas.

Vadinamieji trikojai pradėti naudoti pernai sausį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ralistai

Ralistai portretas
Visi šitie "ralistai" Nemuno žiede slepiasi po krūmais, nes "tapkę" spaudyt tiesiojoj sugebėjimų nereikia.

>> Skirta - o as

>> Skirta - o as portretas
Lope, as tai nieko nedarau, tik savo eile vaziuoju. As jokiu avariniu situaciju nesudarineju, as jokiu greiciu nevirsyju, i kitas puses neisvazineju, as tik savo eile vaziuoju kaip ir vaziavau. O ka jis ten daro kitoje puseje man nusispjauti. As apie savo sauguma galvoju. Taip kad nevemk cia tu ir nekaltink kitu.

Skirta - o as

Skirta - o as portretas
Neleidi grizti i savo juosta, dziaugiesi kad megindami isvengti susidurimo isvaziuoja i salikele... tai tu blogesnis iz tuos kurie lekia, nes jie per savo neatsakinguma lekdami gali kazka uzmust o tu specialiai stengiesi, kad zmones patektu i avarija, prarasti sveikata, gal zutu... o kaip is priekio vaziuojantys? Nieko, kad uzsimusti gali, per tavo menkystos nepilnavertiskumo kompleksus? Ir piktybiskus veiksmus? Esi nusikaltelis arba gal silpnaprotis nesugebamtis prognozuoti prie kokiu pasekmiu gali privesti tavo tokie “auklejimo” metodai
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių