Skleidžiama melagiena apie neva kuriamas naujas migrantų stovyklas

  • Teksto dydis:

Prienų rajono savivaldybė perspėja neapsigauti. Pranešama apie internete sklindančią melagieną apie neva naujas nelegalių migrantų stovyklas.

„DĖMESIO!!!!! Šiuo metu internete ir feisbuke plinta melaginga informacija, kad Lietuvoje kuriamos stovyklos neteisėtiems migrantams“, – perspėja savivaldybė.

Skleidžiamas melas, kad „pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2021 m. liepos 21 d. nutarimą Nr.565, rugpjūčio pradžioje Alytuje, Kelmėje, Prienuose, Radviliškyje ir Telšiuose bus sukurta stovykla neteisėtiems migrantams“.

„Informacija dalinamasi siunčiant žmonėms nuorodas, ant kurių paspaudus atsiverčia oficialus Prienų rajono savivaldybės puslapis su minėta informacija. Įvedus į „Google“ paiešką „Prienų rajono savivaldybė“ – tokios informacijos nėra. PABRĖŽIAME, kad ši informacija niekaip nesusijusi su Prienų rajono savivaldybe nei kitomis nurodytomis savivaldybėmis. VERTINAME šią informaciją kaip kibernetinę ataką ir norą kelti visuomenėje sumaištį“, – komentavo savivaldybės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Ne bereikalo svabas i lietuva atvaziavo ir vatikanas savo atstova atsiunte matyt i kad pavogti slapti susiradinejimsi po grifu slaptai skaudziai gali atsiliepti juos isviesinus

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kai bus reikalas tai ir įsteigs.O jus klausykite Lukošenkos rėmėjų ir piketų organizatorių .Mat jie vers valdžia .Dar juos į daboklę atsėdėti už sukčiavimus,o ne versti valdžią.

nejuokinkit

nejuokinkit portretas
Melagienas kuria išskirtinai Saldžiūnas, Žopos Ministeris, LRT, TS-KGB-LGBTQ šaika.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių