Šalies keliuose yra slidžių ruožų, kai kur tvyro rūkas

  • Teksto dydis:

Dėl silpno snygio sekmadienio rytą sudėtingesnės eismo sąlygos yra vakarų, šiaurės vakarų ir pietvakarių Lietuvoje, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Čia pagrindinių kelių dangos vietomis padengtos plonu puraus sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios. Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai daugiausia sausi, kai kur yra drėgnų kelių ruožų. Vilniaus apskrityje vietomis susiformavęs rūkas, matomumas sumažėjęs iki 250 metrų.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo keliai išlieka slidūs, provėžoti, su prispausto sniego sluoksniu, yra ir apledėjusių kelių ruožų. Slidžius kelių ruožus valo ir barsto bendrovė „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojai raginami būti atidūs ir neskubėti bei pasirinkti esamai kelio dangos būklei tinkamą greitį ir jo neviršyti.

Silpnas snygis Plungėje ir Kelmėje, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 13 iki 18 laipsnių šalčio, vietomis iki 25 laipsnių šalčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

keičiasi orų sąlygos

keičiasi orų sąlygos portretas
Ir kaip čia scenobdikai nepastebėjo, kad vietoje žadėto rytų ir šiaurės-rytų vėjo, jis pasisuko iš vakarų, nors ir labai nestiprus? Pakelkite akis į dangų ir pamatysite kuria kryptimi plaukia debesys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių