Ragina susimokėti baudas už karantino nesilaikymą: jos gali didėti

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis teigia, kad asmenys, kurie gavo baudas už karantino taisyklių pažeidimus ir per nustatytą laiką jų nesusimokėjo, turėtų tai padaryti, nes baudos gali padidėti.

R. Matonis taip pat atkreipė dėmesį, kad mažėja per parą surašomų protokolų už karantino nesilaikymą skaičius.

„Nuo tada, kai policija įgijo teisę surašyti protokolus – nuo balandžio 3 d. tų protokolų per dieną būdavo tarp 100-200, dabar mes matome tuos skaičius iki 100 per parą. (...) Iš viso nuo balandžio 3 d., kai policija tokią teisę įgijo surašinėti protokolus už karantino pažeidimus, jau daugiau nei 1000 asmenų yra nubausti“, – ketvirtadienį laidoje „Delfi diena“ sakė R. Matonis.

Policijos atstovas paragino susimokėti baudas, kad šios nepadidėtų.

„Matome, kad ne visi asmenys tikrai susimokėjo tas baudas. (...) Tikrai norėčiau paraginti visus, kuriems yra skirta pusė minimalios baudos, susimokėti tą baudą, nes priešingu atveju bauda gali didėti, ir turbūt žmonės tik patys save nusiskriaus“, – pridūrė R. Matonis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Iš ko žmonems moketi?

Iš ko žmonems moketi? portretas
Sodinkit kalėjiman bet nemokesim, nes matom kaip valdžia taško pinigus...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
VRM ministrė duoda interviu, o už nugaros penkiese vos nesusiglaudę kalbasi, vieni net "žaibu" pasidalijo. Žaidžiančius lauko tenisą gamtoje, kur atstumas ne toks kaip autobuse ar parduotuvėje, deda baudas, ar yra logikos? Iš ties, kodėl niekas iš vis bausdami nesidomi, kaip žmogus gyvena, kaip išgyvens? Kalbu ne tik baudžiamus už karantino nesilaikymą.

Stal

Stal portretas
Ar labai sudėtingo kažko prašoma iš žmonių? Taip, sudėtingo... bet ar neįmanomo? Tai bl kur randa žmonės to kvailumo rinktis į būrius ir toliau rizikuoti platinti tą zarazą? Jeigu visi būtų vieningi ir prasėdėtų kelių savaičių sroką tai toliau sau dauguma galėtų judėti laisvai, bet dabar dėl kitaip mąstančių urodų visiems teks kentėti 10 kartų ilgiau
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių