Probacijos tarnyba pradėjo patikrinimą dėl be priežiūros paliktų archyvinių dokumentų

  • Teksto dydis:

Probacijos tarnyba pradėjo patikrinimą dėl be priežiūros palikto konteinerio su naikinti vežtais dokumentais, ketvirtadienį pranešė Kalėjimų departamentas.

Anot jo, naikinti vežti Probacijos tarnybos Klaipėdos regiono skyriaus archyviniai dokumentai ketvirtadienį galėjo būti be priežiūros palikti prie skyriaus pastato.

Anot laikinai tarnybos direktoriaus pavaduotojos pareigas einančios Gintarės Burokienės, bus tiriamos įvykio aplinkybės, o nustačius aplaidžius atsakingų darbuotojų veiksmus, bus nedelsiant reaguojama ir darbuotojų atsakomybė vertinama teisės aktų numatyta tvarka.

„Visi Lietuvos probacijos tarnybos turimi archyviniai dokumentai naikinami laikantis visų asmens duomenų apsaugos reikalavimų“, – pabrėžiama pranešime. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

itarimai

itarimai portretas
bausti valdininkelius,kiek bylu gal but dingo.Pirma vel surusiuoti,perskaiciuoti ar nebus tik bylos pries tai dingusios,kaip valytoja ismete i konteineri 7 kg kokso...gal jau nusikalteliai skaito savo bylas,o cia laikina pavaduotoja pavaduotojos na ir pareigos kolektyvine atsakomybe
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių