Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pratęsė tyrimą dėl gaisro Alytuje

  • Teksto dydis:

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pirmadienį pranešė pratęsiantis tyrimą dėl gaisro Alytuje esančioje padangų perdirbimo gamykloje „Ekologistika“.

Kaip teigiama departamento pranešime, siekiant įvertinti gaisro gesinimo organizavimą, darbo grupė sudaryta spalio 31 dieną ir išvadas turėjo pateikti iki praėjusio penktadienio.

Tačiau, kaip skelbiama, dėl didelės apie gaisrą Alytuje surinktos medžiagos apimties darbo grupės prašymu tyrimo terminas pratęstas iki ateinančio penktadienio.

Gaisras Alytaus Pramonės rajone įsikūrusioje įmonėje „Ekologistika“ kilo spalio 16 dieną, ugniagesiai su ugnimi ir jos padariniais kovojo ilgiau nei savaitę.

Kaip skelbia departamentas, gaisrą Alytuje gesino per 320 ugniagesių. Ugniagesių pajėgos, padedančios likviduoti padarinius, iki šiol dirba buvusio gaisro vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alis...

Alis... portretas
jei matai, kad nepajėgsi užgesinti, tai tada reikia tik saugoti, kad gaisras ne išsiplėstų... o tai kas dega,- tegul sudega... būtų žymiai mažiau žalos... o dabar graudu žiūrėti buvo kaip su ekskavatoriaus kaušu maišo degėsius ir laisto juos vandeniu bei gamina nuodus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių