Prezidentės patarėja: partijų jungimasis yra jų reikalas

Partijų jungimasis yra jų vidaus reikalas, prezidentės Dalios Grybauskaitės poziciją dėl galimo Darbo partijos bei partijos „Tvarka ir teisingumas“ susijungimo perdavė valstybės vadovės patarėja Virginija Būdienė.

„Iš tiesų vakar pasigirdo žinų, kad galbūt susijungs, galbūt nesusijungs. Galiu perduoti tik tokią prezidentės poziciją - kad gandų ir spėlionių prezidentė nekomentuoja. Tai yra partijų ir koalicijos vidaus reikalas“, - antradienį Žinių radijui sakė V.Būdienė.

Pirmadienį paaiškėjo, kad valdančiajai koalicijai priklausančios Darbo partija bei partija „Tvarka ir teisingumas“ derasi dėl jungimosi.

Sekmadienį šaukiamas neeilinis Darbo partijos prezidiumo ir tarybos posėdis. Taip pat sekmadienį posėdžiaus „Tvarkos ir teisingumo“ prezidiumas bei taryba.

„Darbiečiai“ Seime turi 29 atstovus, „tvarkiečiai“ - dešimt. Abi partijos priklauso valdančiajai centro-kairės koalicijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAI SIAUDAS NUO BANKROTO

TAI SIAUDAS NUO BANKROTO portretas
SUSIJUNGE NE PARTIJOS O DU KOMERSINIAI KOOPERATYVAI, KURIEMS GRESIA BANKROTAS IR TIEK. BET BANKROTAS NEISVENGIAMAS. KADANGI SITIE DU KOOOPERATIVAI NETURI: 1. IDEJOS - visu pirma sprendziant socialines problemas 2. KOMANDOS SPECIALISTU - sugebanciu ta ideja igyvendinti 3. ZMOGISKU BEI MATERIALIU RESURSU - tam kad tos idejos vyrstu realybe. O BE SAJUNGOS SU RUSIJA IR BALTARUSIJA VISOS pseudoIDEJOS pavirs tik tusciu skambesiu. Nors apie tai prisivoge "politikai" bijo kalbeti. Jurijus Subotinas

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
BIJO ŠIO JUNGINIO TIKTAI TIE ,,ŠVENTEJI,,- O PILIEČIAI PAMATYS JU GERUS DARBUS IR BALSUOS UŽ NAUJOVE-TIKIU.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių