Policija postuose apsuko 3,2 tūkst. automobilių: piktybiškų vairuotojų buvo mažai

Penktadienį į kitas savivaldybes nebuvo praleisti 3277 automobiliai, Eltai teigė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Anot jo, didelių konfliktų postuose nepasitaikė, tačiau kai kur nusidriekė automobilių eilės.

„Ypatingų konfliktų nebuvo. Kai kuriuose postuose buvo susidarę transporto spūstys, bet didžiojoje dalyje pakankamai viskas tvarkingai buvo. Postuose buvo trys protokolai surašyti“, – Eltai šeštadienį sakė R. Matonis.

Ypatingų konfliktų nebuvo. Kai kuriuose postuose buvo susidarę transporto spūstys, bet didžiojoje dalyje pakankamai viskas tvarkingai buvo.

Lietuvoje įvestas sugriežtintas judėjimo ribojimas tarp savivaldybių, primena ELTA.

Blokavimo postai prie įvažiavimų į miestus steigiami nuo gruodžio 18 d. 13 val. iki gruodžio 20 d. 21 val., nuo gruodžio 23 d. 13 val. iki 27 d. 21 val. ir nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val.

Savaitgalį šalyje budės 670 policijos ekipažų, dar 250 ekipažų – kontrolės postuose, taigi visoje Lietuvoje savaitgalį patruliuos 920 ekipažų.

Kaip Eltą anksčiau informavo R. Matonis, punktuose stabdomi visi automobiliai, policija vairuotojų prašo pateikti dokumentus, pagrindžiančius reikiamybę judėti iš vienos savivaldybės į kitą.

Asmenims, mėginantiems piktybiškai apeiti įvestus ribojimus, policija taikys iki 1,5 tūkst. eurų siekiančias baudas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Rėmėjai pavaišinkit farus skania kava su purgėnu nebus kamšiu

Anonimas

Anonimas portretas
Tu ne Kaunas ir ne policijos rėmėjas o višgaidis kuri kažkas labai nuskriaudė vaikystėje.

Kaunas

Kaunas portretas
Pats budejau kaip policijos rėmėjas. Galiu pasakyti kad žmonės gan labai kultūringi ir supratingi, turi dokumentus. Teko apsukti kelias mašinas, kurios nebuvo prieš, nes nežinojo tvarkos. Viskas manau į gerą. O tie kas naglins ir vaidins gaus baudeliu.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių