Po karščio bangos Mažeikius skalbė dešimtmečio liūtis

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Lietuvoje tvyroję karščiai neaplenkė ir Mažeikių, tačiau čia į pavakarę tvankumo neapsikentęs dangus ėmė ir prakiuro. Ir taip prakiuro, kad ne gana to, jog liūtis buvo labai stipri, bet ji ir tęsėsi gana ilgai.

Iš pradžių gyventojai ir miesto svečiai džiaugėsi gaiva, tačiau sunerimo, kai liūtis vis nesiliovė, ir dėl staiga iškritusio didelio kritulių kiekio ėmė plaukti miesto gatvės, kiemai ir daržai, vanduo sėmė gyventojų rūsius.

"Jau kelis dešimtmečius čia gyvenu, bet gal tik kartą  taip stipriai ir taip ilgai yra liję", – sakė liūtį stebėjęs Julius.

Viena sudėtingų situacijų vairuotojus pasitiko Senamiestyje, ties Laisvės ir J.Jablonskio g. sankryža. Čia vandens lygis buvo pasiekęs šaligatvius ir net ėmė semti ir šaligatvius.

"Facebook" grupės "Mažeikių reidas" nuotr.

Liūties užklupti pėstieji akimirksniu permirko, tačiau saugu nebuvo ir automobiliuose. Viena šią patvinusią sankryžą mėginusi įveikti transporto priemonė staiga užgeso, kai kurių kitų automobilių vairuotojai neberizikavo ir apsisukę ieškojo kito kelio, kaip pasiekti savo tikslą.

Užgesusios transporto priemonės vairuotojas išlipo iš jos kojas panerdamas į vandenį ir brisdamas atbulomis atsistūmė automobilį iki seklesnės vietos. Čia atsidaręs variklio dangtį pasikrapštė, ir po to jam pavyko užvesti variklį ir išvažiuoti. 

Važiuojamoji dalis ir šaligatviai užsemti ir mikrorajone, Žemaitijos bei Gamyklos gatvėse.  Ir čia geso automobiliai, o tie, kurie išvažiuodavo iš apsemtų gatvių ruožų, irgi ne visi sėkmingai: kai kurie vandenyje pametė valstybinius mašinos numerius. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vitalijus

vitalijus portretas
as lakstau ir uzpilu tokius vezlius , kurie sudaro kamscius , kurie trukdo normaliems zmonems normaliai gyvent.

Klaipediete

Klaipediete portretas
Ir atsiranda dar tokiu debilu per toki vandeni vaziuot,lygtais paskutine gatve,ir tas vanduo ten amzinai laikysis

Mažeikių naujienos

Mažeikių naujienos  portretas
kauniečiams neaktualios. Apie vakarykštės liūties Kaune padarinius rašyt - nevalia? Tuomet - adios...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių