Per nuotolinį posėdį užsirūkiusį Palangos miesto tarybos narį E. Simutį sugėdino pats meras

  • Teksto dydis:

Nuotoliniu būdu vykusiame Palangos savivaldybės tarybos posėdyje akyliausieji galėjo pastebėti neapgalvotą tarybos nario Eugenijaus Simučio veiksmą – vyras paslapčiomis užsirūkė.

Tiesa, nors ir rankomis stengėsi pridengti, greičiausiai, elektroninę cigaretę, tačiau viską išdavė E. Simučio išpučiami dūmai.

Tokį tarybos nario veiksmą netruko pastebėti Palangos meras Šarūnas Vaitkus – jis sugėdino E. Simutį. „Eugenijau, per tarybos posėdį rūkyti negražu“, – tokį elgesį pakomentavo meras.

Tarybos narys, prigautas kaip mokinukas, sureagavo trumpai: „Ką jūs čia per nesąmones šnekate“. 

Tiesa, tai jau ne pirmas atvejis, kai tarp politikų posėdžių metu atsiranda sugalvojančių užsirūkyti. Lietuvoje didelio atgarsio sulaukė nuotolinis Lietuvos vyriausybės posėdis. Jo pradžioje finansų ministras Vilius Šapoka išsitraukė cigaretę ir užtraukė dūmą. Į tai sureagavo Saulius Skvernelis ir laikinasis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

A. Veryga finansų ministro V. Šapokos elgesį savo feisbuko paskyroje pakomentavo itin šmaikščiai. „Žurnalistė šiandien manęs paklausė, kaip vertinu tai, kad vakar per nuotolinį posėdį finansų ministras Vilius Šapoka užsirūkė. Kaip kaip? Man net alaus bokalas iš rankų iškrito“, – rašė alkoholio nevartojantis A.Veryga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Greitu laiku programinė įranga nustatys ar sąžiningai atsakinėji į egzaminą nuotoliniu būdu.

Staroveras

Staroveras portretas
Ziurint i jo snuki, tai atrodo kad pries uzrukant ir pahmela padare.

FFF

FFF portretas
Jis neruke o čiulpė :):):)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių