Ministerija prašo prioriteto tvarka skiepyti 3 tūkst. pareigūnų

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministerija paprašė Sveikatos apsaugos ministerijos į skiepijimo prioritetų sąrašą įtraukti 3 tūkst. pareigūnų, kurie turi didžiausią riziką užsikrėsti koronavirusu, pranešė vidaus reikalų ministrė.

„Pateikėme dar vieną sąrašą žmonių, kurie buvo išgryninti, tai tie, kurie turi didžiausią riziką, apie 3 tūkst. pareigūnų, pateikėme šitą sąrašą Sveikatos apsaugos ministerijai, kad jie esant galimybei būtų pakelti į prioriteto aukštesnę vietą, nes pareigūnai atlieka laba svarbų darbą užtikrindami karantino ribojimų laikymąsi ir turi daug kontakto“, – LRT radijui antradienį sakė ministrė Agnė Bilotaitė.

Kaip vėliau BNS informavo VRM atstovė Božena Zaborovska-Zdanovič, skiepyti siūloma penkių VRM pavaldžių tarnybų – Policijos departamento, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, Viešojo saugumo tarnybos ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos – pareigūnus.

„Natūralu, kad daugiausia siūloma policijos pareigūnų, nes tai yra didžiausia organizacija“, – aiškino ministerijos atstovė.

Ji pridūrė, kad pareigūnai šiame sąraše sudaro „didžiąją daugumą“.

Sveikatos apsaugos ministerija anksčiau pranešė, kad šią savaitę žada peržiūrėti skiepijimo prioritetų sąrašą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J portretas
Juos be eilės reike skiepit
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių