Užplūdus migrantams departamentas ieško 56 naujų darbuotojų

  • Teksto dydis:

Lietuvoje paskelbus ekstremaliąją situaciją dėl išaugusių neteisėtų migrantų srautų, Migracijos departamentas ieško 56 naujų darbuotojų.

Departamentas teigia, kad šis darbas ne tik leis prisidėti prie situacijos, susijusios su prieglobsčio prašytojų antplūdžiu, suvaldymo, bet taip pat įgyti patirties prieglobsčio bei teisės srityje.

Darbuotojams siūlomas per 1,2 tūkst. eurų atlyginimas neatskaičius mokesčių ir lanksčios darbo sąlygos, galimybė dirbti ne tik Vilniuje, bet visoje Lietuvoje.

Pagrindinės naujų darbuotojų funkcijos bus skundų nagrinėjimas, atstovavimas teismuose, apklausų organizavimas ir vykdymas, ryšių palaikymas su kitomis institucijomis, duomenų apdorojimas.

Departamentas ieško 40-ies Prieglobsčio skyriaus vyriausiųjų specialistų, dešimties Prieglobsčio skyriaus vyriausiųjų specialistų, šešių teisininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domina, tačiau

Domina, tačiau portretas
Neavyksta priduot dokumentu per e.sistemą, rašo, kad portalas neveikia.Telefonu neatsiliepia. Nusiunčiau dok.į nurodytą paštą

opa

opa portretas
1200 € neatskaičius mokesčių. Į rankas 696 €. Per mėnesį ~100 komunalinės + 450 + kurui sakykime minimaliai 60 . Lieka 86 rūbams, pramogoms gal, skanesniam ledui... Kas per atlyginimai Lietuvoje...

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jie ten ieško 40-ies ir dešimties tų pačių ? ar tie dešimt trys viename?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių