Lietuvoje – Pasaulio sveikatos organizacijos ekspertai

Į Lietuvą atvyksta Pasaulio sveikatos organizacijos ekspertai. Europos ir Lietuvos specialistai diskutuos, kaip, besikeičiant klimatui, sumažinti neigiamą poveikį žmonių sveikatai bei apie šalyje vykdomą klimato kaitos politiką.

Prieš penkerius metus Italijoje vykusioje Aplinkos ir sveikatos ministrų konferencijoje buvo priimta rezoliucija, pagal kurią Pasaulio sveikatos organizacijos narės, tarp kurių ir Lietuva, įsipareigoja per dešimtmetį parengti strategijas, kaip prisitaikyti prie klimato kaitos.

Mokslininkai yra nustatę, kad pasaulyje itin prastėja vandens kokybė, didėja patalpų ir lauko tarša bei mažėja fizinis žmonių aktyvumas. Dėl to gyventojai, ypač vaikai, turi daugiau sveikatos problemų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tegu

Tegu portretas
Tegu WHO labiau rupinasi svariu vandeniu zmonems,o nekisa fluorida ir visoki nuoda,negana jau cloro perteklius i vandemi,atrseit pagerinant vandens kokybe. O kur vakcinu kisimas,chemijos,radijacijos varymas ir visi kiti nuodingi medikamentai. Visa tai daro WHO,nes kartu su Farmaciju gigantais pelnosi susargdindami zmones,po to atseit gydydami.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių