Konservatoriai stabdo R. J. Dagio narystę partijoje, neleis kandidatuoti rinkimuose

Konservatoriai antradienį nusprendė dėl vidinių pažeidimų metams stabdyti Seimo nario Rimanto Jono Dagio narystę jų gretose ir braukti politiką iš partijos kandidatų kitų metų parlamento rinkimuose.

„Priežiūros komitetas (...) nustatė, kad ponas Dagys pažeidė partijos įstatus (...) ir pritaikė partinės atsakomybės priemones – narystės sustabdymas vieneriems metams ir uždraudimas kandidatuoti artimiausiuose Seimo rinkimuose“, – žurnalistams Seime sakė partijos Priežiūros komiteto pirmininkas Valdas Benkunskas.

Pasak jo, tokia sankcija Seimo nariui pritaikyta jam pažeidus keturis partijos įstatų punktus.

Draudimą R. J. Dagiui kandidatuoti Seimo rinkimuose partijos sąraše arba jos vardu vienmandatėje apygardoje trečiadienį dar turės patvirtinti konservatorių prezidiumas.

V. Benkunsko teigimu, politikas nubaustas už sprendimą neatšaukti parašo po pernykšte „valstiečio“ Mindaugo Puidoko registruota įstatymo pataisa dėl vaiko teisių apsaugos, nederamų pasisakymų kolegų Seime, įskaitant partijos kandidatę į prezidentus Ingridą Šimonytę, atžvilgiu.

R. J. Dagys antradienį ryte paskelbė pats stabdantis narystę partijoje ir teigia, kad liberali konservatorių vadovybė persekioja jį už nuomonę.

Konservatoriai šiuo metu turi didžiausią opozicinę frakciją Seime su 35 nariais.

Partijai nuo 2002 metų priklausantis R. J. Dagys kol kas neatskleidė, ar trauks iš frakcijos parlamente.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Maskvoje taip pat neleidžia opozicijai dalyvauti rinkimuose. Be to Seime yra vieni ANTIKONSTITUCININKAI, taigi Valsybės užgrobėjai, nusikaltėliai, hibridiniai stribai. R.J. Dagys toks pats antikonstitucininkas. ht*tp:/*/ww*w.ekspertai.*eu/liepos-9-ta-antikonstitucines-valdzios-diena/

Kaunietis

Kaunietis portretas
Negaila Dagio kvailas išverstaskuris kuris nuėjęs į konservų partiją pamatė kad tai leninine partija

DAGĮ,

DAGĮ, portretas
s p j a u k į tą PASMIRDUSIĄ savanaudžių konservatorių GAUJĄ. Per tiek metų prie jų prisilietęs-- gerokai pasmirdai ir pats, tad pats laikas išsivėdinti ir dirbti šalies žmonėms, nes konservatoriai -veltėdžiai, per daugelį metų m a t o m e , kad jų GAUJOJE dirbti nėra kam--- jų tikslas VOGTI alinant žmones
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių