Konservatoriai: įrašas apie Anykščių merą – provokacija ir šmeižtas

  • Teksto dydis:

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) įrašą apie Anykščių merą Sigutį Obelevičių, kuriame neidentifikuojama moteris pasakoja apie esą teiktas seksualines paslaugas, vadina šiurkščia provokacija prieš rinkimus.

„Tikimės, kad teisėsaugos institucijos imsis visų įmanomų priemonių, kad išaiškintų šios priešrinkiminės provokacijos organizatorius. Pasigailėjimo jiems negali būti“, – TS-LKD išplatintame pranešime cituojamas partijos pirmininkas A.Kubilius.

Pasak pranešimo, S Obelevičius savo ruožtu ketina kreiptis į prokurorus, kad šie pradėtų tyrimą, „kas prieš pat savivaldos rinkimus suorganizavo šmeižikišką, juodosiomis technologijomis pagrįstą kampaniją“, o dėl šmeižto ketina kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Pirmadienį naujeinų portalas delfi.lt paskelbė įrašą, kuriame iš nugaros nufilmuota esą seksualines paslaugas teikianti moteris pasakoja apie savo ryšius su S.Obelevičiumi. Konservatorius meras teigė moteriai tik paskolinęs pinigų, papuolusiai į bėdą, o vėliau ji skolą grąžinusi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blin

blin portretas
O čia tai provokacija. Meras-konservatorius prostitutei, kuri sakosi su juo "kai ką" dariusi už pinigus, juos jai sumokėjo, su ja susitikinėjo, važiavo į namus, darė pavedimus "iš gailesčio", po to susirašinėjo su ja žinutėmis - ir visa tai yra "akivaizdi provokacija". Atrodo, kad jį kažkokie konkuruojančios partijos veikėjai, paėmę už vienos vietos, abiem rankomis nutempė į tą "provokaciją" ... Įdomu, jei žurnalistai jį rastų su ja nuogą ir "susirakinusį" - ar ir tai būtų provokacija.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių