Kelininkai: eismo sąlygos visoje Lietuvoje sudėtingos dėl snygio ir pustymo

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą eismo sąlygos visoje šalyje išlieka sudėtingos dėl snygio ir pustymo, įspėja Automobilių kelių direkcija.

6 val. duomenimis, sudėtingos eismo sąlygos susidariusios šiaurės, vakarų, pietvakarių Lietuvoje ir Utenos apskrityje.

Valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, su pažliugusio ar puraus sniego provėžomis, kurios daug kur siekia 10 centimetrų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka provėžoti, slidūs, vietomis padengti prispausto, pažliugusio ar puraus sniego sluoksniu iki 15 centimetrų.

„Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau dėl snygio kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu, todėl vairuotojų prašo atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Visoje šalyje snygis, šiaurės ir rytų Lietuvoje vietomis pusto. Oro temperatūra siekia nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną protarpiais pasnigs. Vietomis pustys, bus pūga. Kai kur galima lijundra, plikledis. Vėjas vakarinių krypčių, 8–13 m/s, pajūryje gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio, pajūryje – iki 2 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senukas

Senukas portretas
Emobilis yra Kinijoj naujas 6400€ kodel pas mus neprekiauja jei laisva rinka ?

Ir kaip tik

Ir kaip tik portretas
neriboja zmoniu teises i laisva judejima! Skrydziu kainos kyla,iprasti automobiliai stumiami is rinkos,emobiliu rida ribota ir jie brangus,viesaji transporta naikina,keliu nevalo ir nebarsto. Slove laisvems ir derjmokratijai,ponai!

Status quo

Status quo portretas
Savivaldos komjaunuoliai truputi uzmirso kaip ju teveliai gudziais sovietu laikais vale gatves- o gi be sustojimo, o nelauke kol ateis pavasaris!!! Bandau speti kad Melnrages ir Giruliu kelia issivalet shudziai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių