K. Daukšys: tikiu Darbo partijos pergale šiuose rinkimuose

Darbo partijos atstovai balsuoja Seimo rinkimuose ir neslepia tikį savo partijos pergale.

Seimo vicepirmininkės, Darbo partijos pirmininko pavaduotojos Virginijos Baltraitienės teigimu, balsavimas Seimo rinkimuose tapo jos pagrindiniu sekmadienio darbu. „Balsavau 11 val. gimtuosiuose Kėdainiuose. Nuotaika gera, Kėdainių rinkėjų aktyvumas geras“, — sakė Kėdainių vienmandatėje rinkimų apygardoje kandidatuojanti politikė.

Kaip ir dauguma kitų rinkėjų, V. Baltraitienė iš šių rinkimų tiksi tokių pokyčių, kad žmonės galėtų gerai gyventi, kurti ir dirbti Lietuvoje.

Alytuje kandidatuojantis ir 10 numeriu Darbo partijos sąraše įrašytas Darbo partijos pirmininko pavaduotojas, Seimo narys Kęstutis Daukšys balsavo iš pat ryto. Jis tiki Darbo partijos pergale šiuose Seimo rinkimuose.

Ukmergėje balsavusi Loreta Graužinienė dėl Darbo partijos rinkimų rezultatų nusiteikusi itin optimistiškai, o pati ji viliasi patekti į antrą turą Ukmergės vienmandatėje rinkimų apygardoje. Apie pusę dvylikos su šeima ėjusi balsuoti politikė po rinkimų tikėjosi kokybiško šio Seimo sudėties pasikeitimo.

Darbo partijos rinkimų štabo vadovas Vytautas Gapšys, kaip ir partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich, šiandien nebalsavo, nes savo valią jis išreiškė išankstinio balsavimo metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas.

Zenonas. portretas
musu seima 3 mes visada uz Darbo partija. O siemet negavome balsavimo lapeliu. KLAIPEDA.

kaunas

kaunas portretas
gal pergale ir iskovosite,bet taip nebus jau nes jusu vedlio nebera tai AMB.jis viska vairavo,ar kas nors is jusu sugebes pamatysim.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių