Informuojant visuomenę apie koronavirusą S. Malinauską keičia G. Surplys

  • Teksto dydis:

Informuojant visuomenę apie koronavirusą buvusį premjero patarėją Skirmantą Malinauską keičia buvęs žemės ūkio ministras, premjero patarėjas susisiekimo ir klimato kaitos klausimais Giedrius Surplys. Jo teigimu, bus operatyviai informuojama apie situaciją tiek Lietuvoje, tiek kitose valstybėse.

„Teiksime ne tik sveikatos, bet ir verslo, kelionių, teisines rekomendacijas ir, žinoma, informuosime visais kitais klausimais, kurie domina visuomenę“, – pranešime sakė Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovu paskirtas G. Surplys.

G. Surplys koordinuos visų sektorių temų sklaidą viešojoje erdvėje, daugiausia dėmesio skirs verslo, ekonomikos, teisinėms ir tarptautinėms temoms.

Jo pavaduotojomis paskirtos sveikatos apsaugos ministro patarėja Lina Bušinskaitė ir energetikos ministro patarėja Aurelija Vernickaitė. Pirmoji kuruos sveikatos temas, antroji bus atsakinga už ekonomikos ir verslo temas.

Sveikatos informacijos sklaida, susijusia su koronavirusu, ir toliau rūpinis Sveikatos apsaugos ministerija.

VIG grupės nariais paskirti atstovai iš Vyriausybės kanceliarijos, Sveikatos apsaugos, Socialinės apsaugos ir darbo, Vidaus reikalų, Užsienio reikalų, Teisingumo ir Krašto apsaugos ministerijų, Lietuvos oro uostų ir agentūros „Keliauk Lietuvoje“.

S. Malinauskas iš pareigų pasitraukė praėjusią savaitę po konflikto su sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga, kai šis paprašė premjero nušalinti S. Malinauską nuo komunikacijos grupės dėl koronaviruso. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Asilas pakeite asila!!! Jei kas lieps tai siurplys perkels virusa i kosmosa.net gali apklausa padaryt

S

S portretas
Bukesnis pakeite buka.

manau

manau portretas
siom pareigom tinkamas,negu buti ministru,tik reikia priimti gera strategija, su Malinausku kazkas buvo netaip.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių