Ik Kalėjimų departamento vadovo atleidimo – vos vienas žingsnis

Ministrų kabinetas rengiasi kitą savaitę atleisti Kalėjimų departamento vadovą Robertą Krikštaponį.

Jeigu pritars Vyriausybė, pareigas paliekantis pareigūnas darbo netektų nuo vasario 7 dienos.

Teisingumo ministras Elvinas Jankevičius yra teigęs, kad matytų vietos R. Krikštaponiui savo komandoje.

Atleidžiamam direktoriui bus skirtos dviejų mėnesių išeitinės išmoka ir kompensacija už nepanaudotas kasmetines atostogas.

Kalėjimų departamentui R. Krištaponis vadovauja kiek daugiau nei metus. Per jo vadovavimo laikotarpį neapsieita be įkalinimo įstaigas krėtusių skandalų, tokių kaip vadinamoji „Jūros šventė“ Pravieniškėse.

Teisingumo ministras prieš kelias savaites yra teigęs, jog jau yra numatęs naują kandidatą, kurio tinkamumą vadovauti tikrina tarnybos. Tačiau ministras kol kas neatskleidžia pasirinktos kandidatūros.

Naujasis departamento vadovas bus skiriamas ne konkurso būdu. Nuo šių metų Kalėjimų departamento vadovą skiria Vyriausybė teisingumo ministro teikimu, į šias pareigas nerengiamas konkursas. Šios permainos įsigaliojo pernai Seimui priėmus Vidaus tarnybos statuto redakciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip pasakyti

kaip pasakyti portretas
Pas mus Lietuvoje priimta ir visuose valdžios lygiuose,atėjus į valdžią padarys tvarką,o vietoje tvarkos dar didesnė betvarkė.Kai pradeda vykdyti funcijas valdžios, tik tada pamato,ant kiek valstybbėje yra visos ministerijos persipynusios interesų, kad nieko negali padaryti,nes vieno vadovo pakeitimas, jokios naudos neduoda,o kitų nėra kaip pakeisti,nebent vietomis sukeisti,nuo to niekas nepasikeičia,o išsiplečia dar didesnė ir platesnė korupcija ir pažinčių ratas.

> DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

> DĖL  BANKO SNORAS UŽGROBIMO  portretas
Rusų mafijos bosą Striukį Putiną ir jo bendrus Antonovą su Baranausku padėjusius apvoguti Lietuvos žmones į kartuves.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYВĘ - КГБ MAGNOLIJA, Į KALĖJIMĄ!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių