Į Lietuvą iš Lenkijos įleisti dar du mikroautobusai su lietuviais

Ketvirtadienio naktį į Lietuvą iš Lenkijos įleistas dar vienas konvojus su dviem mikroautobusais, tarp keleivių buvo Lietuvos piliečių, informavo Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Taip pat per Lietuvą vėlų trečiadienio vakarą lydėti du konvojai su užsienio piliečiais, vienas jų išvyko į Latviją, kitas – į Baltarusiją.

„Apie 00.30 val. į Lietuvą įleisti du mikroautobusai, kuriais vyko 2 lietuviai, 2 latviai ir vienas rusas, turintis leidimą nuolat gyventi Lietuvoje“, – BNS sakė VSAT atstovas Rokas Pukinskas.

Pasak jo, trečiadienį, prieš vidurnaktį į Lietuvą iš Lenkijos taip pat atvyko 25 transporto priemonių konvojus su 49 keleiviais. Iš jų 39 buvo Latvijos piliečiai, likusieji – estai, taip pat vienas britas ir pora olandų. Visi jie palydėti iki Latvijos sienos.

Trečiadienio vakarą lydėtas ir dviejų autobusų konvojus iš Lietuvos į Baltarusiją, jis išvyko per Medininkų patikros punktą – autobusais į savo šalį važiavo 90 Ukrainos piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Dalbajobų valdžia Lietuvos,Baltarusai įleidžiami,lietuviai įleidžiami,o savo šalyje judėjimas uždraustas.Keulių banda,o ne seimas.

As

As  portretas
Karantinas paskelbtas o kaip zmones plusta taip plusta ir parveza i lt virusus .kada sustos pagaliau

Vilnietis

Vilnietis portretas
Gal jau protas sugryžo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių