Gausios policijos pajėgos prižiūri G. Nausėdos inauguracijos renginius

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Dainius Daukantas tvirtina, kad išrinktojo Prezidento Gitano Nausėdos inauguracijos ceremoniją saugo gausus būrys pareigūnų.

Taip siekiama užtikrinti maksimalų ceremonijos dalyvių bei sostinės gyventojų ir svečių saugumą.

Konkrečių pareigūnų pajėgų skaičių įvardinti negalėjęs D. Daukantas teigia, jog jų yra daugiau nei įprastą dieną nes sostinėje vyksta visai šaliai svarbūs renginiai.

„Pajėgų yra tiek, kiek, mūsų nuomone, reikia, kad užtikrintume viešąją tvarką ir gražius renginius. Be abejo, jų yra šiek tiek daugiau nei paprastą dieną, kadangi vyksta renginiai“, – Eltai sakė D. Daukantas.

Penktadienį Seime prisiekė ir pareigas pradėjo eiti šiemet gegužę naujuoju Prezidentu išrinktas ekonomistas G. Nausėda, valstybės vadovo kėdėje pakeisiantis dešimtmetį šaliai vadovavusią Dalią Grybauskaitę. Sostinėje vyksta šventiniai renginiai, ginkluotųjų pajėgų ir Šaulių sąjungos paradas, iškilmingos mišios Arkikatedroje bazilikoje. Vakare numatomas šventinis koncertas Simono Daukanto aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julie Irwin

Julie Irwin portretas
Pradėkite uždirbti iš „Google“ $ 7385 - $ 8726 per savaitę, kad galėtumėte dirbti internete iš savo namų 2-3 valandas per dieną. Reguliariai mokėkite kiekvieną savaitę. Jums tereikia kompiuterio, interneto rySio ir šiek tiek laisvo laiko. Tai buvo tiesa ir visiškai pakeitė mano gyvenimą. Tai aš darau >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­hclub5.Com

...

... portretas
Taip, Dėdulė virtuoziškai apžaidė (apdurnino) Karbauskį, dabar trinas palei Nausėdą, jam šachą skelbti jau ruošias.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Tai kaip prasmuko iš tvarto išsprūdęs ožys?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių