A. Dulkys: sukčiaujantys dėl galimybių paso ignoruoja visuomenės poreikius

Asmenys, bandantys sukčiauti dėl galimybių paso, ignoruoja visuomenės poreikius, sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

„Individams labai sunku yra nezuikiauti – visi galvoja, kad pandemiją kažkas suvaldys, bet kažkas kiti, jeigu kažką išspręsime, tai kažkieno kito sąskaita, o aš jau neprisidėsiu. Tai manau, kad kiekvienas klastojimas, kiekvienas išsisukinėjimas, kiekvienas sukčiavimas yra kažkuria prasme veltėdžiavimas ir būtent ignoravimas visos visuomenės poreikių“, – žurnalistams pirmadienį sakė ministras.

Jis apgailestavo, jog visuomenėje garsiai kalbant apie individo laisves pamirštamos jo pareigos bei valstybės funkcionavimo ir saugumo užtikrinimo svarba, dėl ko turi susivienyti visa visuomenė.

„Įsigalėjimas individualistinės pasaulėžiūros ir sąmokslo teorijų ir kitų dalykų, nematymas atvirų duomenų ir kitų mus veda tik prie to, kad belieka tik pasakyti, kad Lietuvos vyriausybė slepia nuo žmonių informaciją, kad žemė yra plokščia“, – pridūrė ministras.

Manau, kad kiekvienas klastojimas, kiekvienas išsisukinėjimas, kiekvienas sukčiavimas yra kažkuria prasme veltėdžiavimas ir būtent ignoravimas visos visuomenės poreikių.

Policija aiškinasi aplinkybes atvejų, kai pranešta apie siūlymus nusipirkti suklastotus galimybių pasus prie barų, kurie jų reikalauja.

Verslui leidžiama vykdyti veiklą įleidžiant lankytojus tik su galimybių pasu – tokiu atveju nebereikia laikytis apribojimų, jie tampa tik rekomendacija.

Norintiems toliau priimti klientus be galimybių paso, galioja griežtesni apribojimai, o nuo rugsėjo 13-osios didžioji dalis paslaugų galės būti teikiamos tik įgijusiems imunitetą po skiepų ar ligos arba turintiems neigiamą PGR testą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spaccanazzo

Spaccanazzo portretas
Sukčius A. Dulkys sako: — "Sukčiauti nevalia". Ir valdžios vagys pritaria: "Vogti negalima".

PATIKSLINIMAS

PATIKSLINIMAS portretas
VALDŽIOS FAŠISTINĖS VISUOMENĖS...

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tai tavo visuomene farmacijos mafija? Kiek jusu isgamu, yra?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių