Į Baltarusiją įvažiuoti leidžiama tik kai kurioms keliaujančiųjų kategorijoms

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) teigimu, Baltarusija į šalį leidžia atvykti baltarusiams bei užsieniečiams, kurie turi darbo vizas, darbo sutartis ar leidimus gyventi Baltarusijoje.

Apie tai, kad kaimyninė šalis keleiviniam transportui uždarė sieną su Lietuva, Latvija, Ukraina ir Lenkija pranešta ketvirtadienį popiet. Tai motyvuojama saugumo reikalavimais dėl koronaviruso. Krovininio transporto srautai neribojami.

Penktadienio naktį pasieniečiai pastebėjo, kad kai kurie lengvaisiais automobiliais vykę asmenys į Baltarusiją buvo įleisti.

Iš viso keturiuose pasienio postuose – Lavoriškių, Medininkų, Šalčininkų ir Raigardo –  į kaimyninę šalį naktį įleisti buvo 19 lengvųjų automobilių, šeši autobusai ir pusketvirto šimto krovininių automobilių.

VSAT prognozuoja, kad penktadienį šviesiuoju paros metu pralaidumo statistika gali šiek tiek išaugti, tačiau pažymi, kad dėl pandemijos ir kitų apribojimų vykstančiųjų lengvaisiais automobiliais srautas ir taip buvo buvo nedidelis

Baltarusijoje daugiau kaip du mėnesius vyksta protesto akcijos prieš rinkimus suklastojusį autoritarinį prezidentą Aliaksandrą Lukašenką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerai padarė, kad uždarė. Riaušininkų instruktorius miestuose išgaudys greitai. Kaimuose ir provincijoje ramu.

visi zmones yleidziami y baltarusija

visi  zmones  yleidziami  y baltarusija  portretas
isskyrus--- liberastai ,konservatdegeneratai, narkomanai ir agrastai

kauniete

kauniete portretas
NE LOKIT O FAKTUS FAKTUS PATEIKIT KAD SUKLASTOJO JAU KAIP PAS MUS TOKIE SKAIDRUS RINKIMAI TAI MAŽAI KA ITIKINSIT ŠUDO PILIMU ANT KAIMYNU
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių