Atnaujintame IRD portale – paslaugos padariusiems administracinius nusižengimus

  • Teksto dydis:

Atnaujintame Informatikos ir ryšių departamento paslaugų portale pradėtos teikti paslaugos asmenims, padariusiems administracinius nusižengimus, taip pat kitos su šiuo registru susijusios paslaugos.

Kaip pirmadienį informavo Kelių policija, nuo vasario 1-osios atnaujinus portalą, čia be iki šiol kaltinamųjų ir nuteistųjų registro duomenų pagrindu teiktų paslaugų, pradėtos teikti paslaugos ir administracinius nusižengimus padariusiems asmenims.

Tai reiškia, kad asmenys, prisijungę prie asmeninės paskyros portale, gali matyti padarytų administracinių nusižengimų, dėl kurių surašytas protokolas ar priimtas nutarimas, sąrašą, susiformuoti išrašus, atlikti kitus veiksmus.

Taip pat asmenys gali gauti informaciją apie visus administracinius nusižengimus, kuriuose jis yra pripažintas nukentėjusiuoju, ir dėl kurių priimti procesiniai sprendimai.

Portale galima pranešti ir apie kitus fizinius ir juridinius asmenis, kurie nusižengimo metu valdė jiems priklausančias transporto priemones, teikti paaiškinimus ir skundus administracinių nusižengimų bylose ir kt.

Jie taip pat gali gauti informaciją apie pateiktus pranešimus, tyrimų eigą, procesus ir rezultatus, taip pat kiekvienas vartotojas gali sekti savo pranešimą, valdyti ir koreguoti dokumentus, kitą savo teikiamą informaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simas Šetikas

Simas Šetikas portretas
Neįmanoma tame portale nieko suprasti. Investuoja milijonus ir padaro svetaines kuriomis neina naudotis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių