Apie garsųjį Alytaus merą N. Cesiulį ir gaisrą liaudis jau kuria dainas

  • Teksto dydis:

Spalio 16  d. Alytuje, vienoje didžiausių padangų perdirbimo įmonių šalyje „Ekologistika“, kilęs gaisras per visus žiniasklaidos kanalus aptarinėjamas iki šiol, o internete apie įvykius Alytuje jau plinta ir liaudies dainos.

Žmonės garsiai kalba ne tik apie iš gaisravietės po visą Lietuvą pasklidusius teršalus, nuodijančius žmonių sveikatą, bet ir apie Alytaus merą Nerijų Cesiulį, tęsiantis milžiniško gaisro Alytuje gesinimo darbams buvusį pačiame įvykių epicentre.

Jaunas vietos politikas, galima sakyti, išgarsėjo per naktį savo aštriomis kalbomis socialiniuose tinkluose ir kritika valdžiai dėl neveiklumo gesinant didžiulį gaisrą.

Socialinėje erdvėje aktyviai reiškęsis Alytaus miesto meras ne tik džiaugėsi dėl ugniagesių didvyriškumo, bet ir piktinosi dėl šalies įstatymų spragų.

Iki nelaimės Alytuje apie jauną politiką žinojo tik vietos gyventojai, o dabar greičiausiai kiekvienas lietuvis, sekęs įvykius Alytuje, pasakytų, kas vadovauja Alytaus miestui.

Apie aštrialiežuvį Alytaus merą liaudis ėmė kurti net ir dainas. Internete plinta dainos įrašas, kurį jau peržiūrėjo 64 tūkst. žmonių.

Jaunas vaikinas iš Lazdijų su gitara rankose pagal žinomos dainos melodiją smagiai traukia žodžius: „Ar pažįsti tu Cesiulį, ar pažįsti tu Cesiulį, meras Alytaus gerulis“.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Berthier

Berthier portretas
Sveiki Ar esate privatus bedarbis ar bedarbis? DDC, CDI, tarpinė? Sunkioje finansinėje situacijoje? Investuotojai, prekybininkai, kurie nori gauti pelną iš savo kapitalo? Ne daugiau rūpesčių. Gauti kreditą per 72 valandas Nedvejodami susisiekite su ponia Berthier Corinne: El. pašto adresas: berthiercorinne175@gmail.com

As

As portretas
Tikras zmogus.aciu.

>

> portretas
Baikit bajerius,"visa gaisra uzgesino,liezuviu,profsajuzo veikejas,net ten nebuves".Jam dirigavo,sovetnikas ir cioce,nesvarbu kad nepaeinanti,bet,pati sake, "pirmose gretose kovesi",tad nereikia lia lia . Viso to pasekoje,uztemo saule ,uztruko karves,visa litwos dirvozemi nukase,ir afrikai pardave,laukia ,dabar,kompensaciju? P.S Manau,vis mate,kalnus padangu,lyg,kazkas paslaptingas, minejo, kad kvotos perdirbimui is dangaus siuncia?Bet faktiskai,nieks nesake? i ka perdirba, ir kur, ka, kam "parduoda", pagal kvotas???Bet kalnus NEPERDIRBTU PADANGU VISI MATE ... ?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių