Alytaus meras: susiorganizavome apšvietimą, šiąnakt duosime garo

  • Teksto dydis:

Alytaus miesto merui Nerijui Cesiuliui dėl gaisro padangų perdirbimo gamykloje daug rūpesčių ir galvos skausmo. Apie situaciją gaisro gesinimo vietoje ir Alytuje meras dažnai parašo savo feisbuko paskyroje. Tą jis padarė ir pirmadienio vakarą.

"Viena moteris atnešė į gaisrą tai, ką turėjo namuose. Sakė, būtų ir dzūkiško samagono vyrams atnešus, tik kad velnias labai degus, prie ugnies negerai. O kita ūkininkė iš Prienų rajono vyrams dovanoja dvi tonas žalio kuro, įtariu, jei paimsiu, čia ir vėl bus pažeidimas. Bet paimsiu, nes baigiasi taip pat greitai, kaip ir vanduo. Ačiū jums už tokį palaikymą ir gerumą", – dėkoja meras ir pereina prie ne tokių malonių dalykų.

Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio "Facebook" paskyros nuotr.

"Tik Cesiulis – meras blogas. Labai blogas. Nes į kažkokį tai Alytaus gaisriuką kai kurių nepasitiko su šypsena ir vaišėmis. Ir dar nesutiko kai kur patylėti, kai kur kitaip pakalbėti. Tik nesuprantu, kam taip pykti. Juk visi gali kad ir kiaurą naktį būti gaisravietėje, o kažko prireikus – ieškoti, skambinti, prašyti, maldauti, rūpintis nuo maisto iki technikos. Jei čia kompetencijų nėra, tai bent dešros papjaustyti. Tikrai visi visi apsidžiaugs ir padėkos. Ir į feisbuką, jei tik tokios bėdos, galų gale bus ką įkelti.

Tikrai, Dievas mato, rūpinuosi viskuo, kuo galiu. Iš akių ir patys matot, kad seniai nemiegu ir pilnais plaučiais traukiu dūmą, nors niekada nerūkiau. Kritikams darbo irgi sočiai, kad nesužiūrėjau, kokios įmonės mano panosėje veikia. Ar man skaudu? Taip, skaudu. Juk dar neseniai plakė, ką čia šitas jaunuolis... Bet juk ne šitas jaunuolis patikrinimus darė, ne šitas jaunuolis leidimus davė, ne šitas jaunuolis matė, kas dedasi tuose milžiniškuose pastatuose. Meru esu viso labo 5 mėnesius. Bet dievaži, dabar, kai jau žinau, galvą dedu, kad tik šitas jovalas būtų sutvarkytas", - rašo N.Cesiulis.

Jis teigia, kad čia politiniai žaidimai, tik teisybės norisi.

"O dabar apie tai, kas šiuo metu svarbiausia. Atvažiavo technika – pradėjo kasti, lupti, pasiekti ten, kur anksčiau buvo neįmanoma. Deja, vakare sulūžo vienas traktorius, tikiuosi, per naktį sutvarkys. Bet bėda po vieną nevaikšto. Tralas, kuris iš Naujosios Akmenės vežė ilgastrėles karpymo žirkles, sulūžo ties Kelme. Bet tikiu, kad tuoj gausim kitą ir tos žirklės galų gale atkeliaus į Alytų, o tada pradėsime karpyti betoną. Susiorganizavome apšvietimą, kad darbas vyktų kiaurą parą. Šiąnakt duosim garo. Bus gražu.

Iš principo pažiūrėjau į laikrodį – šeštąją nelaimės dieną 17.20 val. iš valstybės rezervo atkeliavo respiratoriai. Nuoširdžiai dėkoju visų gaisrą likviduojančių vyrų vardu.

Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio "Facebook" paskyros nuotr.

Ir pabaigai... Žmonės, ačiū jums. Žinokit, vyrai tokie motyvuoti, taip nori greičiau šitą velniavą pribaigti ir grįžti namo pas žmonas, merginas, pas vaikus. Ir čia vienos mergytės piešinys. Fantastika. Vyrai, nuo ugniagesių iki traktorininkų, buldozerininkų, nedejuoja, nezyzia, tik linki, kad tu, mažiuke, būtum didi dailininkė iš žalio Alytaus", - įrašą jautriai baigia Alytaus meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saule

Saule portretas
Reikejo Tamosiuniene uzkelti ant stogo ir tegul be respiratoriaus gesina,gal tada supras kaip zmones gadina sveikata.Dar tokios ,,tupos,,ministres per savo gyvenima nemaciau.

Turėtų atsistatydinti

Turėtų atsistatydinti portretas
O aplinkos apsaugos ministrė Tamašunienė per TV aiškina, kad viskas gerai, nes kaukių ant veidų parūpino... ir dar, kad šitas gaisras tai Alytaus savivaldybės reikalas. Bet paaiškinkit tai dūmams.

Jonas

Jonas portretas
Siaubingas oras,užterštas ir organizuoja kažkokias pramogas.Keista ,gal norima kad kuo daugiau išdvėstų žmonių.Koks čia geras meras,prigirdyk visus mužikus, lengviau išdvės.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių