Aktorė G. Baikšytė pranešė apie skaudžią netektį: mirė jos sesuo

  • Teksto dydis:

Garsi Lietuvos kino ir televizijos aktorė Gražina Baikštytė antradienį savo feisbuko paskyroje pasidalijo liūdna netektimi. Aktorė pranešė, kad mirė jos sesuo Loreta, kuri gyveno JAV.

 

„Šįryt Čikagoje mirė mano sesuo Loreta. Nors buvome vieno tėvo, bet skirtingų motinų ir amžiaus skirtumas tarp mūsų buvo 17 metų, bet labai mylėjome viena kitą. Retutė, kaip visi Baikščiukai vadinome, dažnai atvažiuodavo į Lietuvą, kol sveikata leido... Paskutinį kartą buvo atvykusi 2016 m. Labai truks Tavęs, brangioji mano sese. Ramaus poilsio Tau Dangaus karalystėje, Loreta Baikštyte - Kasis (1934-2022)“, – feisbuke parašė G.Baikštytė.

Paskelbusi šį įrašą, aktorė sulaukė daugybę užuojautų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to AHA

to AHA portretas
Nesuprantu iš kur tas noras kištis, peikti, kritikuoti? Nepatinka - neskaityk, skaityk kitus straipsnius ar kitus portalus, ar iš viso eik dirbti, ar sportuoti, ar gerti. Visame pasaulyje žinomų aktorių, sportininkų, politikų, kitų įžymių žmonių gyvenimai atskleidžiami, aptariami žiniasklaidoje, nes daugeliui tai yra įdomu. Ir ne visokių nelaimingų niurzglių reikalas į tai kištis ir niurzgėti. Gyvenk savo gyvenimą kaip nori ir leisk kitiems gyventi kaip jie nori.

aha

aha portretas
nesuprantu,iš kur ta snoras skelbtis,kas kur kada kas nutinka artimiesiems.Juk dauguma jos nepažįsta.Kam?Juk tai asmeninis reikalas.Ne,būtinai reikai feisbuke ar kur pranešti,kas mirė,ar gimė.

Klaipedietė

Klaipedietė portretas
Mano artimieji ir draugai mirė,labai skaudu,bet laikraštyje nerašo???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių