Žmones raginant per šventes likti namie, pas G. ir D. Nausėdas iš užsienio sugrįžo dukra

  • Teksto dydis:

Šalyje neseniai sugriežtinus karantino ribojimus kone kasdien netyla politikų kalbos apie raginimus didžiąsias metų šventes sutikti namie – nelankyti artimųjų vardan jų ir savo saugumo. Tačiau it iš gausybės rago besiliejantys žodžiai realybėje ne visada įprasminami. Prezidentas Gitanas Nausėda prie šventinio stalo sės ne tik su žmona Diana, bet ir vyresniąja dukra, kuri sugrįžo iš užsienio.

Žinią apie šalies vadovo dukros Gedailės sugrįžtuves šventėms paskelbė portalas 15min.lt. Kaip žurnalistams tvirtino G. Nausėdos atstovas žiniasklaidai Antanas Bubnelis, vyresnioji Prezidento dukra sugrįžo iš Vokietijos.

Esą laikydamasis saugumo reikalavimų G. Nausėda per šventes nelankys nei savo tėčio, nei kitų artimųjų – su jais bendraus telefonu arba vaizdo skambučiais, rašoma portale 15min.lt.

Primename, kad dar visai neseniai socialiniame tinkle „Facebook“ šalies Prezidentas kreipėsi į Lietuvos žmones, prašydamas pagalbos šaliai.

„Didžiąsias metų šventes šiemet kviečiu sutikti kitaip. Kreipiuosi į mūsų senjorus – jūs saugote giminės tradicijas ir perduodate jas ateities kartoms. Tačiau šiemet prašau Jūsų – susilaikykite nuo šventinių susibūrimų, paprašykite vaikų ir anūkų šįkart jūsų neaplankyti. Tegul šios šventės visiems neša šviesią viltį, o ne praradimus ir kaltės jausmą. Kreipiuosi ir į viduriniąją kartą – susitikimai su plačia gimine, draugų šeimomis ar seniai nematytais svečiais visiems mums yra neatsiejama Kalėdų džiaugsmo dalis. Tačiau šiemet prašau jūsų – atraskite švenčių jaukumą artimiausiame šeimos rate. Kreipiuosi ir į jus, vaikai ir jaunuoliai – žinau, kad jums ypač sunku likti namuose per šventes. Tačiau šiemet prašau jūsų – dar pakentėkite“, – kalbėjo G. Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAI

TAI portretas
kokia ten kardibaleto šokėja sėdi prie Nausėdos?

.;''''

.;'''' portretas
....del viešojo intereso ir visuomenes saugumo pandemijos metu privalau pranešti: pasisaugokit tokio išsigimėlio Aivaro Znamensko, gim. 1987m., gyvenančio Taikos pr.84-4 Kaune, važinėjančio juodu automobiliu BMW XS valst. nr. LYE 489, kuris pasiveja žmogų lauke prie parduotuvės ir spjauna jam ant veido grasindamas apkrėsti virusu, už tai kad žmogus drįso jam ir jo šliundrai Simonai pasakyti pastabą kad jie laikytūsi atstumo prie kasos, išsigimėliui Znamenskui policija už tai jau yra surašiusi protokolą nr. 24-ANR_P-1056-2020 (bauda - 15 eurų)...už tokią situaciją šalyje galit "padekoti" tokiems kaip Znamenskas....iveskit į googla Znamenską, pamatysit kur dirba tas išsigimėlis ir geriau ten neikit, nes gali apspjauti... pasidalinkit šiuo pranešimu su kuo daugiau žmonių...

Apkalta būtų labai sveika praktika Nuosėdai

Apkalta būtų labai sveika praktika Nuosėdai portretas
Išsirinkote Manekeną valdomą virvutėmis iš Swedbanko tai ir džiaukitės baudžiauninkų tauta... Jums juk netinka protingi ir sakantys karčią tiesą, tai ir tenka ėsti pasaldintą šūdą iš gražiaveidžių melagių rankų...
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių