VTEK plečia tyrimą dėl J. Narkevičiaus: aiškinsis NT nuomos aplinkybes

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) trečiadienį nusprendė išplėsti atliekamą tyrimą dėl susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus elgesio.

Kaip informavo VTEK, įvertinus viešai skelbtą informaciją, papildomai bus aiškinamasi, ar valstybės politikas tinkamai deklaravo sutuoktinės vykdomą individualią nekilnojamojo turto nuomos veiklą ir 3 tūkst. eurų vertę viršijančius iš šios veiklos galbūt kylančius sandorius.

Tyrimą dėl J. Narkevičiaus elgesio VTEK atlieka nuo lapkričio pabaigos. Aiškinamasi, ar jis nepriėmė interesų konfliktą keliančios dovanos pietaudamas už valstybinių įmonių pinigus komandiruotėse Baltarusijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Kaip skelbta, J. Narkevičiaus komandiruotės Minske metu jo išlaidas pietums padengė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija ir „Lietuvos geležinkeliai“, o Abu Dabyje – Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Ministras sako, kad įstatymų nepažeidė, o išlaidas valstybės įmonėms apmokėjo.

J. Narkevičių į susisiekimo ministro pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, šiemet po prezidento rinkimų prisidėjusi prie valdančiosios koalicijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
NARKEVIČIUS GERAI IŠMOKĘS V.LENINO PAMOKAS ''PIRMIAUSIAAI UŽIMTI PAŠTĄ IR GELEŽINKELIUS'' , O ''JERUNDA'' NARKEVIČIAU - TAI VYRIŠKAS DAIKTAS KURIS K A B O , PAKARTOJU K A B O .

pritariu

pritariu portretas
Pagarba ministrui sustabdžiusiam pašto pastatų prichvatizaciją ir geležinkelio aferą.

Narkevicius

Narkevicius  portretas
pajudino sirsiu lizda.Kazkam sutrukde pasildyti rankeles.Dabar visi sunys bus paleisti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių