A. Veryga stebisi būsima valdžia: iš mūsų girdėti nieko nenori

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga stebisi, kodėl dešiniųjų formuojama valdančioji dauguma atmetė jo siūlytą pagalbą – su esama situacija sveikatos sistemoje susipažinti jį ministerijoje pakeisiantį žmogų.

„Panašu, kad naujoji valdanti dauguma iš mūsų girdėti kažko nelabai ir nori“, – LRT radijui teigė A. Veryga.

„Aš tokį pasiūlymą viešai buvau pateikęs, kad galiu žmogų, kuris bus paskirtas ar bus aišku (kad jis bus paskirtas – ELTA)... jam parodyti, paaiškinti, įvesti į tam tikrą temą. Tai būsimosios premjerės buvo pavadinta bandymu nusimesti atsakomybę. Tad per prievartą nesisiūlysime. Matyt, žmonės jaučiasi žinantys, matyt, turi kažkokį gerą planą ar net geresnį, nei kad mes turime. Bet pamatysime“, – tęsė ministras, kartu prisimindamas tai, kaip pačiam buvo sunku užėmus sveikatos apsaugos ministro postą.

„Kaip pamenu, man pačiam buvo sudėtinga atėjus į ministro poziciją ir nesant COVID-19. Tai tikrai yra sudėtinga sritis ir reikia gero pusmečio, kad gerai suprastum ir įsigilintum į viską, suburtum komandą. Kai tą teks daryti tokioje (COVID-19 – ELTA) situacijoje – tai bus labai sudėtinga“, – teigė A. Veryga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x 30

x 30 portretas
Per tuos keletą metų, kuriuos šis ministras vadovavo SAM, gavome neįkainojamų patarimų kaip mums visiems gyventi. Tad jo politiniai reitingai prieš COVID krizę buvo atitinkami. Nelabai tų patarimų iš Jūsų bereikia, ponas ministre...

ne melas

ne melas portretas
Mes geriausiai pasiruošę Europoje kovai su pandemija Medikams nereikia apsaugos priemonių,dirbantiems ne židinio zonoje Privačios laboratorijos negali atliti kovid testų Vienkartines kaukes dėkim į seifus ir panaudosim pakartotinai Testai buvo pirkti 10x brangiau,nes nebuvo pigesnių Kaukės neapsaugo nuo korono viruso Testų nereikia daug daryti,nes tai neapsaugo nuo viruso Virusą daugina medikai

Tam "melagiui Verygai"

Tam "melagiui Verygai" portretas
Įdomus mąstymas - konservatoriai jau 30 metų meluoja, bet jam vistiek teisybė. Veryga nieko nemelavo, bet vistiek melagis. Įdomu kuria kūno dalimi žmogus mąsto? Konservatoriai nieko blogo valstybei neprimelavo vir nepadarė su Mžeikių nafta, nei su Snoro banku, nei su žemės skraidinimu po Lietuvą, nei su geležinkeliu į Latviją ir t.t. Gal viso sąrašo ir nereikia. Kam su proteliu netvarka, vistiek nesupras.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių