Valdantieji „valstiečiai“ reitinguos savo kandidatų į Seimą sąrašą

  • Teksto dydis:

Valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų (LVŽS) sąjungos taryba penktadienį Šiaulių rajone, Naisiuose, reitinguos kandidatų į Seimą sąrašą.

Reitingavimo rezultatai bus paskelbti pirmadienį, kai juos patvirtins LVŽS valdyba, pranešė partijos atstovai. Tuomet ir paaiškės, kas ves partiją į rinkimus.

Per praėjusį tarybos posėdį birželio pradžioje pranešta, kad nepartinis premjeras Saulius Skvernelis į Seimą vėl kandidatuos LVŽS sąraše. Jame taip pat turėtų būti nepartinių buvusio vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno, Vyriausybės kancleris Algirdo Stončaičio pavardės.

LVŽS tarybą šiuo metu sudaro 88 nariai: Seimo nariai, merai, skyrių pirmininkai ir valdybos nariai.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Lanzb'koncerv'lbe'Rąstai susikaukė.Laikinas dalykas.

Mano pasirinkimas

Mano pasirinkimas  portretas
aiškus - valstiečiai , tegul tęsia pradėtus darbus Lietuvai ir jos žmonėms . Pirmą kartą Lietuvai pasisekė su seimo dauguma , deja buvo ir opoziciniai , kurie nesugebėjo dirbti kartu . Todėl , kad " valstiečių " sekančios kadencijos seime būtų daugiau ir jie galėtų savais balsais priimti sprendimus , pasirinkau balsuoti už " valstiečius" spalio 11 rinkimuose . Išsireitinguosiu pati , mačiau kaip kandidatai dirbo . Sėkmės .

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit V.Prackiečiu,spaudžiam ŽALIĄ.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių