V. Pranckietis apie interpeliaciją J. Narkevičiui: žanras nėra naujas

Laisvės partijos pirmininkei Aušrinei Armonaitei prabilus apie planuojamą surengti interpeliaciją susisiekimo ministrui Jaroslavui  Narkevičiui, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako, kad Seimo nariai turi tokią teisę, ir tai nėra naujas žanras.

„Žanras nėra naujas, Seimo nariai turi teisę reikšti tokias iniciatyvas“, – trečiadienį Eltai sakė V. Pranckietis.

Pasak Seimo vadovo, tai normali procedūra, pavyzdžiui, šios kadencijos Seime jau buvo inicijuotos interpeliacijos sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai, buvusiai švietimo ir mokslo ministrei Jurgitai Petrauskienei, buvusiam aplinkos ministrui Kęstučiui Navickui.

V. Pranckietis nemano, kad J. Narkevičius turėtų pats pasitraukti iš pareigų. „Aš galvoju, kad jis turi  sulaukti interpeliacijos ir turi būti vertinamas viso Seimo“, – sakė V. Pranckietis.

Aš galvoju, kad jis turi  sulaukti interpeliacijos ir turi būti vertinamas viso Seimo.

Parlamento vadovas nesiėmė spręsti, kokios J. Narkevičiaus perspektyvos, ar jam pavyktų išsaugoti ministro postą. „Tai pasakys Seimas, būtų balsavimas, jeigu tą interpeliaciją inicijuos. Kol kas yra tik viešas pareiškimas, dokumentų nėra, bet jei jie bus – procedūra yra numatyta“, – sakė V. Pranckietis.

Laisvės partijos pirmininkė A. Armonaitė teigia, kad į skandalus įklimpęs susisiekimo ministras J. Narkevičius turi trauktis arba jam Seime bus surengta interpeliacija, primena ELTA.

„Išvaikyta nepriklausoma „Lietuvos pašto“ valdyba, fiasko ir gėda komandiruotėje Abu Dabyje, vakarienės už pavaldžių įmonių pinigus, piktnaudžiavimas Seimo viešbučiu, o ir dar galimas brakonieriavimas – tai visiškas dugnas, kurį pasiekęs ministras turi būti patrauktas“, – teigia A. Armonaitė.

Ji kviečia parlamentarus prisijungti rengiant interpeliaciją. „Kviečiu visus – pirmiausiai opozicijos, bet ir valdančiosios daugumos Seimo narius prisijungti rengiant interpeliaciją ir atleisti J. Narkevičių iš susisiekimo ministro posto, kol nesulaukėme naujų jo išsišokimų“, – teigė A. Armonaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

moketoju geda,

moketoju geda, portretas
i ka pavirto lietuva per tokius veikejus,neber protingu issivavinusiu zmoniu,vien vagys ,melagiai,parsidaveliai ,stai kokie musu seimo veidrodis,ko ismoke tie moketojai mokykloje ,kad tokie zmogeliai tik vadovauja,dar moketojai praso didinti algas,uz ka kaip jie parose zmones gyvenimui,tevynei,,kur sazine,atsakomybe,ko moketojai mokina mokykloje,stai jums ir atsakymas kaip dirba mokytojai kai kurie ,GEDA ponai mokytojai,jusu darbo rezultatai akivaizdus ,kokia turime zmonija,be mastymo,zombai vaiksciojantis,

Žanras, \\\...///

Žanras, \\\.../// portretas
pas juos vinodas,kaip kiaulės snukis.

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas portretas
Vyti visus tuos "pensininkus" bolševikiniais snukiais.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių