„Tvarkiečių“ frakciją Seime gelbės A. Širinskienė?

  • Teksto dydis:

Seime šią savaitę subyrėjusią dėl valdančiosios koalicijos besiderančios „Tvarkos ir teisingumo“ frakciją yra pasiryžusi gelbėti „valstietė“ Agnė Širinskienė. Apie tai ji pareiškė ketvirtadienį vykusiame „valstiečių“ frakcijos posėdyje, šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Dienraščiui politikė teigė, kad kol kas tokios galimybės su „tvarkiečių“ vedliu Remigijumi Žemaitaičiu neaptarinėjo, tačiau patvirtino, jog tokį sprendimą galėtų priimti.

„Manau, protingas politikas savo asmeninius interesus paaukotų kolektyvinio intereso labui. Šiuo atveju, jei būtų toks reikalas, bet kuris išmintingas politikas tą padarytų“, – „Lietuvos rytui“ sakė A. Širinskienė.

BNS primena, kad „tvarkiečių“ gretos Seime iširo antradienį, kai iš jos pasitraukė Darbo partijos narys Valentinas Bukauskas ir frakcija nebesurinko minimalaus jai sudaryti reikalingo septynių parlamentarų skaičiaus.

„Tvarka ir teisingumas“ derasi dėl valdančiosios koalicijos su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Košmaras. Agnė Širinskienė gelbės BETVARKĖS frakciją? Su proteliu aiškiai negerai, nes gelbės tai ko NĖRA, jau NĖRA. Tai tegu visi tos BETVARKĖS likučiai pereina pas "valstiečius" ir nieko nereikės gelbėti. Tačiau kaip tiksliai žinau, ponia Agnė Šririnskienė gina ANTIKONSTITUCININKUS, valstybės nusikaltėlius, konkrečiai LR KT pirmininką Dainių Žalimą ir pačią save. ht*tp:/*/biciulyste.*com/aktualijos/lr-seimui-pakartotinai-del-kt-pirmininko-dainiaus-zalimo-apkaltos/

Povilas J.

Povilas J. portretas
Širinskienė - lietuviškas Aleksandras Matrosovas, pasiryžusi savo mase užkimšti bet kokio dydžio ambrazūrą. Ir už ką Dievas taip baudžia Lietuvą, kad nuolat mums ,,nuleidžia" tai kokį Uspaskichą, tai Paksą, tai Skardžių, tai Karbauskį su Širinskiene? Atpildas už nedorybes, savotiška skaistykla?

Komentarui

Komentarui portretas
Ne nolševikų reikia saugotis o žaliukų palikuonių.Jie ir požiūris yra pavojingas žmonėms,jų pragyvenimo lygiui ,uždarbiui ir daugybei visokiu socialinio gyvenimo gerovėm.Manau komentaro autorius apie bolševikus nieko nežino ,todėl jam jie nepriimtini.Manau ir nieko nežino apie tautos išnaudotojus,kurie dabar reiškesi ,ir samdytus specialistus laiko baudžiauninkais,vergais.Siūlyčiau susipažinti su Lietuvos įstoriją.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių