Socialdemokratų komunikacijai vadovaus žurnalistė E. Samoškaitė

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) komunikacijai nuo liepos vadovaus portalo delfi.lt žurnalistė Eglė Samoškaitė.

Partijos vadovas Gintautas Paluckas BNS patvirtino, kad ji skiriama partijos infocentro vadove nuo liepos 1-osios.

„Iš tiesų, Eglė prisijungia prie mūsų atsinaujinančios komandos nuo liepos 1 ir mes labai džiaugiamės, kad toks profesionalus ir kompetentingas asmuo sustiprins mūsų politinę, tiek ir komunikacijos liniją. Nes Eglė išmano ne tik savo profesines subtilybes, t.y. komunikacijos, bet ir politinius procesus ir, kas labiausiai džiugina, panašu, kad ir pasaulėžiūros sutampa“, - BNS sakė G.Paluckas

Anot jo, naujosios infocentro vadovės funkcijos bus vidinė, išorinė ir strateginė komunikacijos, jos formavimas ir įgyvendinimas.

Pati E.Samoškaitė BNS sakė informavusi delfi.lt vadovybę apie paliekamas pareigas ir gautą pasiūlymą, tačiau pabrėžė, kad darbo santykiai šiuo metu ją sieja tik su portalu.

„Darbo kodeksas, kurį pastaruoju metu gana gerai išsistudijavau, reikalauja įspėti darbdavį apie prašymą atleisti iš pareigų prieš 14 dienų. Tai reiškia, kad po įspėjimo kurį laiką dar dirbama. Kartu su DELFI vadovais esame priėmę sprendimą, kad vengdama interesų konflikto nerašysiu apie Lietuvos socialdemokratų partiją ir to griežtai laikomės“, - BNS sakė ji.

Ketvirtadienio rytą Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija išplatino pranešimą, kuriame pasveikino E.Samoškaitę nuo liepos užimsiant minėtas pareigas socialdemokratų partijoje bei išsakė kritikos dėl žurnalistės publikacijų portale. Anot LVŽS, partija publikacijose vadinama „populistine“ ir svarsto, ar tai nekelia interesų konflikto.

DELFI direktorius Vytautas Benokraitis, atsakydamas į „valstiečių“ kritiką, taip pat pabrėžia, kad žurnalistė šiuo metu kitų darbo santykių, išskyrus delfi.lt, neturi.

„DELFI neturi jokio pagrindo nepasitikėti kone 10 metų DELFI atsakingai dirbančia žurnaliste ir tokius LŽVS pareiškimus vertina kaip politinį spaudimą“, - BNS perduotame atsakyme teigia V.Benokraitis.

Dabar partijos infocentras neturi nuolatinio vadovo, šias funkcijas laikinai eina Irmina Frolova-Milašienė. Anot G.Palucko, ši struktūra bus peržiūrima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiek

kiek portretas
dar po ju karaliavimo dar zmones kentes juk akivaizdziai lipa per zmoniu galvas nors niekas ju nerinko tai ko noret juk tai buve komunistai isverte /kailinius/ ir nustekene sali
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių