Socialdarbiečius EP rinkimuose ves partijos pirmininkas G. Kirkilas

  • Teksto dydis:

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos sąrašą Europos Parlamento (EP) rinkimuose ves jos pirmininkas, Seimo Europos reikalų komiteto vadovas Gediminas Kirkilas.

Socialdarbiečių išplėstinis prezidiumas antradienį patvirtino kandidatų į EP sąrašą, pirmąsias tris pozicijas užima Seimo nariai: G. Kirkilas, Seimo frakcijos seniūnas Andrius Palionis, Užsienio reikalų komiteto vadovas Juozas Bernatonis.

Toliau sąrašą tęsia buvęs parlamentaras Andrius Šedžius, buvęs „darbietis“ ir buvęs ūkio ministras Kęstutis Daukšys, Seimo nariai Irena Šiaulienė, Rimantė Šalaševičiūtė, Rimantas Sinkevičius, taip pat - Artūras Skardžius.

Iš viso sąraše - 21 kandidatas, paskutinis jame - teisingumo viceministru neseniai paskirtas buvęs Viešųjų pirkimų tarnybos vadovas Žydrūnas Plytnikas.

Europos Parlamento rinkimai vyks gegužės 26 dieną. Penkerių metų kadencijai bus renkama 11 narių iš Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pelesiniai komunistai tuoj baigs savo žygį, už juos gali balsuoti tik leninieciai

Į Europarlamentą

Į Europarlamentą portretas
tik prof.Radžvilą! Reikia kad mūsų Lietuvą būtų atstovaujama normaliai o ne taip kad mūsų šalies pasiuntiniai Briuselyje balsuoja už sankcijas Lietuvai(prisiminkime pabėgėlių kvotų skirstymą..).Susirink kirkili savo blinkeviciutes ir kita sušarą ir eik žolės ravėt.

Įkyrėję

Įkyrėję portretas
Nusibodę bjaurūs ištroškę darmų pinigų snukiai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių