Šalies vadovai pasveikino prezidentą V. Adamkų jubiliejaus proga

Prezidentas Gitanas Nausėda kartu su pirmąja ponia ir savo komanda pasveikino prezidentą Valdą Adamkų 95-ojo jubiliejaus proga.

„Jūs visada buvote, ir vis dar esate, ypatinga asmenybė Lietuvos politikoje“, – sakė šalies vadovas per susitikimą Prezidentūros Baltojoje salėje.

Prezidentas pabrėžė, kad sugrįžęs iš Jungtinių Valstijų į Lietuvą, Prezidentas V. Adamkus savo demokratijos suvokimu keliomis galvomis lenkė to meto Lietuvos politikų kartą ir keitė visos šalies politinę kultūrą.

„Nėra teisūs tie, kurie sako, kad politika yra nešvarus, purvinas, ciniškas dalykas, ir kitokia ji būti negali, nes tai – politikos esmė. Jūs buvote tas žmogus, kuris privertė mus visus, šioje salėje sėdinčius, patikėti, kad politika gali būti kitokia. Kad žmogus gali ateiti i politiką vedamas gerų motyvų, gražių motyvų, idealizmo“, – teigė šalies vadovas, prisiminęs bendrą darbą su V. Adamkumi 2004 m. Prezidento rinkimų kampanijoje.

Šalies vadovas palinkėjo sukaktuvininkui ilgų, laimingų, turiningų ir prasmingų metų. „Ir toliau būkite su Lietuva“, – sakė prezidentas, V. Adamkui įteikęs knygą su savo ir Prezidentūros darbuotojų sveikinimais.

Pasveikino premjerė

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė nuoširdžiai pasveikino Jo Ekscelenciją prezidentą Valdą Adamkų, švenčiantį 95-ąjį gimtadienį.

„Jūsų Ekscelencija, daugel metų Jūs vedėte Lietuvą demokratijos keliu, puoselėjote vakarietiškas vertybes, skiepijote pagarbą žmogaus teisėms ir mokėte tolerancijos. Nuoširdžiai dėkoju Jums už milžinišką indėlį kuriant valstybę, o šiandien sveikinu minint gražų jubiliejų. Linkiu Jums malonios šventės, jaukių ateities dienų ir stiprios sveikatos“, – sakoma premjerės sveikinime.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Diz.

Diz. portretas
Norėtusi sužinoti tos siuvėjos pavardę kuri diuva ir rengę prezidento žmoną. Tuo pačiu paklausciau kodėl Nausedienei kuriami tokie rūbų baisus modeliai. Atrodo gal ir nieko šitas kostiumėlis raudonas būtų ,tačiau švarkelio apykaklė per daug aukšta, pagal ponios kaklą.Normalus jos kakkas, ir nereikia jai tokių aukštų apykaklių.Nemoki rengti žmogaus nemoki parinkti modeli ,nerenk.Puiki ponia, plaukus irgi ne visada patarė kokia šukuosena geriau tiktu, prie rūbo , prie progos.

Lietuvoje \\\\\\...//////

Lietuvoje   \\\\\\...////// portretas
kuo daugiau vagia,arba padeda vogti tuo labiau šlovina.

Pil.

Pil. portretas
Vos gyvas Adamkus, nedaug liko.Matosi kad jau viskas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių